Abonneer je nu op Cycling.be Magazine!

Ontvang 11 reguliere nummers en de Fietsgids voor € 64 + GRATIS BikeRibbon-stuurlint en ultralichte Tubolito-binnenband (t.w.v. € 62,85).*

Het BikeRibbon Silicon Hexagon-stuurlint (€ 29,95) in de kleur zwart/grijs geeft stijl aan elke racefiets en combineert dat met een hoog comfortniveau. Bovendien biedt dit stuurlint een maximale grip, zodat je zelfs met natte of bezwete handen de controle over je stuur niet verliest. Het is gemaakt van EVA-schuim met Polyester, Siliconen en reflecterend materiaal, en weegt 80 gram.

Meer info: www.bikeribbon.com en www.kruitbosch.nl

De Tubolito-binnenband voor de racefiets (€ 32,90) verbaast met zijn ultralichte gewicht van amper 23 gram, wat hem twee tot drie keer lichter maakt dan een normale butyl binnenband. Maar hij is ook twee keer sterker dan zo'n standaard bandje, zodat je beter beschermd bent tegen lekke banden, terwijl de montage net zo gemakkelijk is. De Tubolito is zeer compact op te rollen en daardoor eenvoudig om mee te nemen als reserveband. Deze uitvoering is geschikt om te combineren met buitenbanden van 18 tot en met 28 mm breed en heeft een ventiel van 42 mm lang.

Meer info: www.tubolito.com en www.kruitbosch.nl

Abonneer je hier

* Actie geldig t.e.m. 1 mei 2019. Kies je voor het abonnementscadeau, dan betaal je € 64 voor een jaarabonnement.

Of neem een abonnement en ontvang 11 nummers + Fietsgids voor de prijs van 10.
Je betaalt € 52* i.p.v € 64


* Tarieven alleen geldig voor verzending in België en Nederland
Tarieven voor abonnementen in het buitenland: Halfjaarabonnement: 32€ (binnen Europa) of 48€ (buiten Europa). Jaarabonnement: 60€ (binnen Europa) of 95€ (buiten Europa)
** Belangrijke info:
het geschenk dat bij het jaarabonnement hoort, wordt apart verstuurd. Je krijgt indien de betaling tijdig in orde is - eerst je eerste nummer in de bus (op de dag van verschijning). 4 weken later volgt het geschenk. Geschenken zijn niet omruilbaar.