In 1966 startte vader Nassen zijn eigen wielerzaak in Vlijtingen. Geschiedeniskenners van het Belgische wielrennen zullen zich de naam Nassen nog herinneren. "Mijn twee broers koersten en zo is het bedrijf gegroeid", vertelt zaakvoerder Berto.

"Mijn oudste broer Pieter was zelfs jaren profrenner en won drie ritten in de Vuelta." Bij Rijwielen Nassen kan je dus zeker niet spreken van een tekort aan liefde voor de fiets. Momenteel zijn er al heel wat nieuwe modellen voorradig. "In maart volgt dan nog een opendeurdag in de harmoniezaal tegenover de winkel", klinkt het veelbelovend. Zeker de moeite waard, want ze hebben het magazijn omgebouwd tot een tweede showroom. Die hopen ze binnenkort aan iedereen te kunnen presenteren.

Welke oogstrelende modellen mag je er allemaal verwachten? "De blikvangers zijn sowieso de racefietsen van Pinarello en Ridley, en de mountainbikes van Trek en Cube. De meest gewilde zijn de Pinarello Dogma F10 en de Trek Madone." Daar droomt iedereen wel van, niet? Al vliegen ook e-bikes de deur uit. "De hype groeit nog elke dag. Dat geldt zowel voor e-bikes van 25km/u als de snelle jongens van 45km/u." Naast heel wat topmerken heeft Rijwielen Nassen nog een grote troef. "We proberen onze klanten op een vriendelijke en eerlijke manier te ontvangen. Fietsen die hersteld moeten worden, halen we op aan huis en brengen we gratis terug. Uiteraard leveren we nieuwe fietsen ook aan huis met de nodige uitleg", verzekert Berto.

Openingsuren:
Ma & do: 13-18u / Di, wo, vr: 9-12u & 13-18u / Za: 9u-16u30 / Zo gesloten
 
Fietsmerken:
Cube, Haibike, Kuota, Oxford, Pinarello, Ridley, Sparta, Thompson, Trek
 
Rijwielen Nassen
Kinstraat 4
3770 Riemst
Tel: 012.45.18.22
Info@rijwielen-nassen.be
www.rijwielen-nassen.be