"Het Verzet werd opgericht in 1999 en viert dit jaar dus zijn twintigste verjaardag!", begint zaakvoerder Hendrik. "In de begindagen lag de focus op fietsverhuur, maar sinds enkele jaren zijn we een Specialized Brand Store." Van 23 tot 30 maart zijn er opendeurdagen in Deinze.

"Ons sportief gamma bestaat uit de volledige Specialized-reeks en we zijn ook een trotse S-Works-dealer, het topsegment van Specialized." Het mag dan ook niet verbazen dat de Tarmac, de fiets waarmee onder anderen Peter Sagan en Philippe Gilbert het mooie weer maken, het meest populaire model is bij Het Verzet. Al mogen de nieuwe S-Works Venge en de vernieuwde e-MTB Levo ook gezien worden in 2019. "Voor ons is de samenwerking met Specialized heel leuk omdat het merk steeds blijft innoveren. Dan denk ik aan hun fietsen, maar ook aan de ANGi-helmsensor die een val detecteert en contacten kan waarschuwen", klinkt het.

Of je nu een instapmodel of vlaggenschip aanschaft, het team van Het Verzet helpt je steeds goed op weg. "Daarnaast voeren we ook fietspositioneringen uit met het Retül-bikefittingsysteem. Een camera maakt beelden van de scharnierpunten van een fietser om op die manier de zitpositie te optimaliseren", luidt het. Verder kan je ook voor een snelle en kwaliteitsvolle service terecht bij de wielerzaak in Deinze. "Dat kan na afspraak, en voor bedrijven met onze fietsen doen we dat zelfs ter plekke met onze mobiele werkplaats". Specialized-fanaten en andere geïnteresseerden kunnen tijdens de opendeurdagen van 23 maart tot 30 maart hun hartje ophalen bij Het Verzet.

Openingsuren:
Ma, di, vr: 9u30-18u / Do: 13-19u / Za: 8u30-17u / Wo & zo gesloten
 
Fietsmerken:
Batavus, Oxford, Qwic, Sparta, Specialized
 
Het Verzet
Nieuwstraat 41
9800 Deinze
Tel: 09.380.27.20
Info@hetverzet.be
www.hetverzet.be