Al bijna veertig jaar zwaait Erwin Pauwels de plak bij de Lommelse wielerzaak Profile Pauwels. Hij wilde graag zelfstandig werken en dat bleek een goeie zet. ?Met Scott hebben we doorheen de jaren al vele renners en mountainbikers ondersteund?, klinkt het tevreden.

Het mag dan ook niet verwonderen dat je het volledige assortiment van Scott kan terugvinden, zowel racefietsen als mountainbikes en andere modellen. Alles samen goed voor meer dan tweehonderd fietsen die je op de website al eens kan bekijken. Verder vind je er ook andere gekende merken zoals BMC, Giant en het veel verkochte Zwitserse speed pedelec-merk Stromer.

"We bieden een uitzonderlijke service voor onze vaste klanten", luidt het bij Pauwels. "Zowel op gebied van e-bikes als sportfietsen. Dan denk ik aan onze vervangfietsen voor als je e-bike in reparatie is en onze bikefitting bij sportfietsen. We zijn steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën, zodat we onze klanten altijd de juiste service kunnen aanbieden."

Profile Pauwels is bovendien Scott Testcenter en draagt het label 'Shimano Service Center'. Heb je zin gekregen om een speed pedelec, e-bike of mountainbike te proberen? Dat kan, want bij Profile Pauwels in Lommel heb je de mogelijkheid om een gepast testritje te maken. Ook wie nog op zoek is naar leuke of nuttige accessoires vindt er een zeer uitgebreid gamma met onder meer Bioracer, Garmin, Wahoo, Lezyne, Polar, Sigma, 3Action, WCUP, Performance en nog veel meer.

Openingsuren:
Di-vr: 8u30-12u & 13-18u / Za: 8u30-12u & 13-17u / Ma & zo gesloten
 
Fietsmerken:
Batavus, BMC, Giant, Scott, Stromer, Thompson
 
Profile Pauwels
Kerkhovensesteenweg 397
3920 Lommel
Tel: 011.34.55.24
fietsen.pauwels@telenet.be
www.epauwels.be