Peloton Bike Store is het schoolvoorbeeld van een hippe wielerzaak. Als je naar het logo of de website kijkt, merk je onmiddellijk dat ze meesurfen op de laatste trends in fietsland. Om nog maar te zwijgen over het strakke interieur van de showroom, mét - hoe kan het ook anders - een koffiebar/koffiefiets.

"Peloton Bike Store werd opgericht door investeerders die hun merken willen promoten in de regio", klinkt het. "Vier jaar geleden werd de winkel overgenomen, die voorheen een Moozes-zaak was, en twee jaar later zijn we verhuisd naar 't Sas bedrijvenpark in Kampenhout." Nu sieren e-bikes, racefietsen, mountainbikes en trekkingfietsen er de ruime showroom waar je gerust een tijdje kunt rondkijken.

Bij Peloton Bike Store springen al snel twee grote merken in het oog: Pinarello en Stevens. "In mei hielden we een voorstelling van de nieuwe Pinarello Dogma F12. Die is momenteel beschikbaar als Launch Edition-fiets." Wil jij net zoals de profrenners van Team Ineos met deze gloednieuwe Pinarello-bolide rondbollen? Dan kun je kiezen uit een volledig zwarte uitvoering of een rood-zwarte versie. Voor 11.990 euro waan je je de Chris Froome of Geraint Thomas van de Lage Landen.

Al kun je bij Peloton Bike Store ook terecht voor allerlei modellen die binnen jouw budget passen. "We hebben de grootste stock Pinarello-fietsen en frames van de hele Benelux. Maar ook onze grote passie voor het fietsen en een uitstekende service zijn grote troeven." Tot slot vind je er ook een heleboel accessoires en kleding van ronkende namen zoals KASK, Edco, Astute, Wahoo en zelfs een heuse Diadora-muur vol schoenen en overtrekjes.

Openingsuren:
Ma, wo, vr: 10-18u / Do: 10-19u / Za: 10-17u / Di & zo gesloten
 
Fietsmerken:
Pinarello, Stevens

Peloton Bike Store
Vekestraat 29 B8
1910 Kampenhout
Tel: 016.84.74.91
kopman@pelotonbikestore.be
www.pelotonbikestore.be