Wat in 1975 begon als een fietswinkel in Geel met koers- en stadsfietsen is zoveel jaren later uitgegroeid tot een zeskoppig team dat steeds voor de klanten klaarstaat.

"Of het nu gaat om het maken van de juiste keuze bij het aankopen van een nieuwe fiets of advies over het meest geschikte accessoire, we staan onze klanten graag bij met raad en daad!" Nog een troef van het ervaren team is de bikefitting. "Daarvoor beschikken we sinds kort over een geavanceerd elektronisch meetsysteem. Zo stemmen we nieuwe fietsen af op de lichaamsmaten van de klanten. Daarnaast is er nu ook een pedaalanalyse voor iedereen die het maximale uit zijn fietservaring wilt halen", luidt het. Heb je stukken? Dan is hij in goede handen bij het erkend Shimano Service Center van zaakvoerders Vicky en Jeroen. "Dit label betekent dat we garant staan voor de nieuwste Shimano-producten, onderhoud, reparatie en advies van de hoogste kwaliteit. Bovendien worden onze medewerkers ook continu bijgeschoold door Shimano en werken we enkel met de allerbeste gereedschappen."

Stilaan verschijnen er steeds meer elektrische racefietsen op het voorplan. Daar speelt het team van Lievens Velo's op in door de nieuwe Colnago E64 aan te bieden, de eerste elektrische schijfremracer van het Italiaanse merk. "We hebben voor onze klanten de beste merken geselecteerd die voor 100% onze voorkeur wegdragen", klinkt het. Van het Belgische Ridley en prijswinnende Giant tot de Italiaanse klasse van Colnago en Wilier: stuk voor stuk topmerken die vertegenwoordigd zijn in het profpeloton. Van dat laatste merk kan je zelfs het topmodel, de Cento10 Pro, met de nieuwste Campagnolo EPS 12-speed testen.

Openingsuren:
Ma, wo, do, vr: 8-12u & 13-19u / Za: 8-12u & 13-18u / Di & zo gesloten
 
Fietsmerken:
Colnago, Giant, Koga, Ridley, Wilier
 
Lievens Velo's
Larumseweg 124
2440 Geel
Tel: 014.58.76.36
info@lievensvelos.be
www.lievensvelos.be