Met Shimano en Johan Museeuw naar het hart van de Ronde

Win een onvergetelijke dag in de Vlaamse Ardennen!

Wil je de échte Vlaamse koerscultuur opsnuiven, slechts enkele dagen voor De Ronde? Shimano en cycling.be trekken op woensdag 3 april samen met Johan Museeuw naar het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde, het hart van de Vlaamse Ardennen. Samen met jouw fietsvriend(in) beleef je daar een onvergetelijke dag.

In de ochtend begeleiden we je door het belevingsmuseum met een professionele gids én Johan Museeuw als special guest. Hij zal je vanuit eerste hand vertellen hoe het voelt om Vlaanderens Mooiste te betwisten op het hoogste niveau.

Na een welverdiende lunch stappen we de fiets op voor een ronde van zo'n 60 kilometer door de Vlaamse Ardennen, met natuurlijk enkele bekende kuitenbijters en kasseistroken. De Leeuw van Vlaanderen zal ons enkele handige tips geven en verhalen over vroeger.

Na deze social ride douchen we in het Centrum Ronde van Vlaanderen en bekijken we daar – onder het genot van een welverdiend biertje of straffe koffie – de finale van Dwars door Vlaanderen op groot scherm. Je ontvangt daar bovenop nog een mooi gevulde goodie-bag.

Hoe deelnemen?

Wil je samen met je fietsvriend(in) kans maken op deze dag voor de echte koersliefhebber? Schrijf je hier in, beantwoord vóór 20 maart de twee vragen uit het maartnummer (pagina 91) en wie weet ben je een van de winnaars. We hebben plek voor 5x2 winnaars. Deelname is gratis. Let op: de Vlaamse Ardennen zijn heuvelachtig, dus het is handig dat je gewend bent om met de racefiets te rijden. Een helm dragen is verplicht.

Praktisch

  • Wanneer: woensdag 3 april 2019
  • Timing: Ontvangst vanaf 9.30 uur - einde tussen 16-17.00 uur
  • Locatie: Centrum Ronde van Vlaanderen, Oudenaarde
  • Parcours: ****
  • Gemiddelde snelheid: 26 kilometer/uur
  • Partners: Shimano | cycling.be | Centrum Ronde van Vlaanderen
Wedstrijd is afgesloten.

Abonneer je hier of haal hem in de winkel

Klik hier

Facebook