Win een Canyon Endurace CF SL 8.0

De echte kasseispecialisten gaan in de zwaarste koersen van start met een echte kasseifiets. In het duidelijk afgelijnde gamma van Canyon is dat de Endurace. En nu kan jij er zo eentje winnen! Deze carbon comfortracer loodst je niet alleen comfortabel over de keien, maar is evenmin bang van een stevige spurt. Bij onze test van de Endurace CF SL een tijdje terug waren wij in elk geval meteen overtuigd van de kwaliteiten van deze alleskunner. Nu ben jij aan de beurt!

Naast de lichte en stijve Ultimate en de aerodynamische Aeroad heeft Canyon de comfortabele, maar toch ook snelle Endurace. De CF SL-uitvoering is daarvan de tweede in lijn, maar die moet qua kwaliteiten bijna in niets onderdoen voor de duurdere broer. Bij onze test viel niet alleen op hoe comfortabel deze topper is – onder andere dankzij de iets langere wielbasis en de licht meeverende zadelpen van Canyon – maar ook hoe vinnig hij was in vergelijking met veel andere fietsen in deze categorie.

Wat kan je winnen?

De Canyon Endurace CF SL 8.0 is een carbon schijfremracer van amper 8 kilo, uitgerust met de betrouwbare Shimano Ultegra Disc, DT Swiss E 1800 Spline DB-wielen, Continental Grand Prix 4000 S II-banden, Canyon-opbouwdelen (waaronder de comfortabele VCLS 2.0-zadelpen) en Fi’zi:k Aliante R5-zadel.

Wat moet je doen?

Beantwoord hier vóór 28 maart de drie vragen uit het maartnummer (p. 30) van cycling.be magazine.

Meer info over de fietsen van Canyon: www.canyon.com

Wedstrijd is afgesloten.

Abonneer je hier of haal hem in de winkel

Klik hier

Facebook