Specialized heeft er een fantastisch seizoen opzitten bij Deceuninck - Quick-Step, met 66 overwinningen, 14 dagen in het geel, 7 ritten in een grote ronde, 2 monumenten en het nummer 1 in de UCI-teamranking. Een limited edition van de Tarmac Disc in de ploegkleuren en met vermeldingen van elk topmoment eert dit historisch jaar.

Specialized sponsort de Belgische wereldformatie al elf jaar, maar wou dit topseizoen niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Daarom stak het 200 exemplaren van zijn meest veelzijdige raceframe in dit speciale jasje. Elke frameset is genummerd en de ploeg kreeg het eerste exemplaar tijdens de Giro di Lombardia. Dat zal worden opgehangen in de service course van Deceuninck - Quick-Step, als een blijvende herinnering aan de verwezenlijkingen in 2019. De renners die in Italië aanwezig waren, konden al meteen op zoek naar de plaats waar hun zege was vermeld.

De Tarmac SL6 S-Works Disc Frameset Limited Wolfpack is vanaf 18 oktober in erg gelimiteerde oplage bij je dealer te bestellen voor 4.699 euro. De framesets worden in januari 2020 dan geleverd.

Null

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt vanaf nu in de winkel en je krijgt er onze MTB-Special bovenop! Daarin vind je tests van mountainbikes en e-MTB's van Trek, Specialized, Canyon en Lapierre, tips om een MTB te kopen, de mooiste winteroutfits, een duurtest van de Shimano Deore XT 12-speed, techniektips van een endurorijder, fietstochten in Swaziland, Marokko en de Vlaamse Ardennen, de mooiste route in Noord-Antwerpen, hoe je jouw MTB-vering moet onderhouden en instellen, hoe je een beenlengteverschil moet opvangen , spatborden, en meer. In het gewone nummer lees je interviews met Toon Aerts, Tim Merlier, Annemarie Worst, Kim Van De Steene, Kenny De Ketele en Steve Bauer. Verder: het wielerjaar 2019 in beeld, wielrennen in Amerika, de hervorming van het baanwielrennen, een vooruitblik naar de Caps Urban Cross in Kortrijk ...