Specialized heeft er een fantastisch seizoen opzitten bij Deceuninck - Quick-Step, met 66 overwinningen, 14 dagen in het geel, 7 ritten in een grote ronde, 2 monumenten en het nummer 1 in de UCI-teamranking. Een limited edition van de Tarmac Disc in de ploegkleuren en met vermeldingen van elk topmoment eert dit historisch jaar.

Specialized sponsort de Belgische wereldformatie al elf jaar, maar wou dit topseizoen niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Daarom stak het 200 exemplaren van zijn meest veelzijdige raceframe in dit speciale jasje. Elke frameset is genummerd en de ploeg kreeg het eerste exemplaar tijdens de Giro di Lombardia. Dat zal worden opgehangen in de service course van Deceuninck - Quick-Step, als een blijvende herinnering aan de verwezenlijkingen in 2019. De renners die in Italië aanwezig waren, konden al meteen op zoek naar de plaats waar hun zege was vermeld.

De Tarmac SL6 S-Works Disc Frameset Limited Wolfpack is vanaf 18 oktober in erg gelimiteerde oplage bij je dealer te bestellen voor 4.699 euro. De framesets worden in januari 2020 dan geleverd.

Null

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het juninummer ligt nu in de winkel en pakt niet alleen uit met een immer openhartige Oliver Naesen ('Afzien is een kunst op zich, die je beter beheerst naarmate de jaren vorderen'), maar ook met een lijvig Dossier Gravel, met daarin avonturier Laurens ten Dam, de gravelbandentest, de beste gravelbikes van het moment, en fietstests van de gloednieuwe Specialized Diverge, Van Nicholas Rowtag met Campa 12-speed, en de Isaac e-gravelbike. Verder: Wout Poels, Belgisch kampioene Jesse Vandenbulcke, de meest onverwachte Belgische kampioenen, Dagboek van een wielerbelofte, de nieuwe UCI-kalender, everesting, trainen voor e-races en om sneller te worden, superfoods, en veel meer!