Het Britse Frog Bikes, dat zich specialiseert in kinderfietsen, heeft een samenwerking gesloten met ASO en komt met een speciale serie Tour de France-fietsen op de markt.

De fietsen van Frog Bikes zijn echte lichtgewichten en op die manier perfect op kindermaat. Alle fietsen van de nieuwe serie zijn geel - de Tour de France-kleur bij uitstek uiteraard - en dragen het beroemde Tour-logo.

De hybride- en de wegfiets zijn te koop vanaf 17 augustus. De Balance, de First Pedal en een grotere hybrideversie komen er later dit jaar nog aan. Wie de fietsen eens wil testen, kan tijdens de komende Ronde van Frankrijk terecht in de Fan Parks in in Nice en Châtelaillon.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Een Tourgids in augustus? In 2020 kan alles! Je vindt hem apart in de rekken ofwel bij het septembernummer, nu in de winkel en onze webshop! Jurgen Van den Broeck analyseert de ritten en favorieten, Tom Dumoulin rekent af met rotjaar 2019, Dylan Teuns vertelt alles over zijn zege op La Planche des Belles Filles, we blikken vooruit op de strijd tussen Ineos en Jumbo-Visma, gaan fietsen met Steff Cras, verkennen de koninginnenrit, verklappen de geheimen achter hoogtestages en nog veel meer! In het gewone septembernummer vind je Victor Campenaerts, Annemiek van Vleuten, een vooruitblik op het BK en de BinckBank Tour met Sep Vanmarcke en Jasper Stuyven, Bernard Hinault, belofte Ward Vanhoof die zich kon meten met de grote jongens in de eerste koers op Belgische bodem, fietstests van de Specialized Tarmac SL7 en BMC Teammachine, Heuvelland met de MTB, tips voor een perfecte traptechniek, en nog veel meer!