Wie bij deze tropische temperaturen een fietstocht wil maken, moet het hoofd koel houden. Dat kan met de nieuwe Mojito³ van KASK.

De Mojito³ is de opvolger van de populaire Mojito X. KASK belooft met haar exclusieve 'Blue Tech material' voor het binnenwerk van de helm superieur comfort. Dat wil voor de drager van de Mojito³ zeggen: zweetreductie en nul komma nul huidirritatie, zodat het hoofd koel en droog blijft en alles heel comfortabel aanvoelt. In vergelijking met de Mojito X heeft de Mojito³ nog grotere ventilatie-openingen, wat voor een verhoogde luchtdoorstroming zorgt.

De nieuwe Mojito³ weegt amper 230 gram (medium size) en zit vol reflecterende elementen, voor een nog betere zichtbaarheid in donkere omstandigheden. Veiligheid is uiteraard de absolute topprioriteit... maar qua design mag de nieuwste telg van de in 2004 opgerichte Italiaanse helmfabrikant er ook wezen. De helm is verkrijgbaar in mat zwart, fluo geel, fluo oranje, wit, zwart en grijs en in drie maten: small (50-56 cm), medium (52-58 cm) en large (59-62 cm).

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Een Tourgids in augustus? In 2020 kan alles! Je vindt hem apart in de rekken ofwel bij het septembernummer, nu in de winkel en onze webshop! Jurgen Van den Broeck analyseert de ritten en favorieten, Tom Dumoulin rekent af met rotjaar 2019, Dylan Teuns vertelt alles over zijn zege op La Planche des Belles Filles, we blikken vooruit op de strijd tussen Ineos en Jumbo-Visma, gaan fietsen met Steff Cras, verkennen de koninginnenrit, verklappen de geheimen achter hoogtestages en nog veel meer! In het gewone septembernummer vind je Victor Campenaerts, Annemiek van Vleuten, een vooruitblik op het BK en de BinckBank Tour met Sep Vanmarcke en Jasper Stuyven, Bernard Hinault, belofte Ward Vanhoof die zich kon meten met de grote jongens in de eerste koers op Belgische bodem, fietstests van de Specialized Tarmac SL7 en BMC Teammachine, Heuvelland met de MTB, tips voor een perfecte traptechniek, en nog veel meer!