Wij hebben ook al dieren op ons pad gehad, maar meestal beperkt zich dat tot een loslopende hond en een goed getimede spurt, maar deze Braziliaanse mountainbikers kwamen oog in oog met een stier. En dus probeerden ze de stier maar weg te jagen ...

Met de mountainbike kom je al eens in een vreemde situatie terecht, maar de Braziliaanse fietsers uit dit filmpje kwamen voor de keuze te staan: omkeren en de stier met rust laten of toch maar proberen om langs te stier te glippen en hem misschien zelfs eerst weg te jagen ... Laten we het erop houden dat deze mannenĀ een keuze hebben gemaakt die wij niet zouden nemen.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het maartnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met daarin Peter Sagan, Tiesj Benoot, Patrick Lefevere, Laurens ten Dam, Ruben Van Gucht op Monumentenjacht bij Andrei Tchmil, een vooruitblik op de vernieuwde AG Driedaagse Brugge-De Panne, een analyse van het vrouwenwielrennen door Lieselot Decroix, ... De actieve fietsliefhebber kan zich klaarstomen voor de Ronde van Vlaanderen Cyclo dankzij onze ultieme trainingsmaand, en kan zich verlekkeren aan een vergelijking tussen de goedkoopste en duurste Specialized, de regenjassentest, Sur Place in Zuid-Tirol, een test van de Cervélo C3, Do's & Don'ts over verantwoord afvallen en het nut van de foamrol, ... En er valt ook wat te winnen: je kan gratis mee op de cycling.be Marmotta-fietstrip naar Oostenrijk, of met Johan Museeuw het mooiste uit het Ronde-parcours verkennen, of je kan meedingen naar de prachtige Canyon Endurace!