Zoekt u nog naar stijlvolle outfits om het zomerseizoen goed en wel door te komen? Dan kan u de nodige inspiratie opdoen in het meinummer van cycling.be magazine. Wij testten nieuwe uitrustingen van Specialized, RH+, Pearl Izumi, Vermarc en Northwave en vereeuwigden alles via een fotoshoot.

Als sportieve fietser mag je gezien worden, en dat hebben de merken in deze fotoshoot helemaal begrepen. Saai zwart en een vormeloze snit zijn niet meer van deze tijd. In plaats daarvan zien we frisse kleuren, gedurfde motieven en een strakke, maar toch niet verstikkende pasvorm. Deze staalkaart van wat er te krijgen is op het vlak van fietsmode is voor ons elk jaar een verfrissende gewaarwording: de fabrikanten denken aan oplossingen voor typische fietsersproblemen - kijk maar naar de damesbroeken - en zitten op de eerste rij wanneer de nieuwste modetrends de revue passeren. Zo wordt het een nog zonniger en mooier fietsseizoen!

Qua setting voor onze fotoshoot kozen we voor het pittoreske Station As, dat op 10, 11 en 12 mei wordt omgetoverd tot een trendy foodtruckfestival. Op 'Buitensporig' tekent de hele wereldkeuken present: van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans. Tijdens de optredens kan je kroost zich onder meer amuseren op het springkasteel, de death ride of een ritje met de minitrein. Toegang is gratis. Meer info: www.as.be/buitensporig

Lees het volledige artikel in het meinummer van cycling.be magazine, nu in de winkel! Of lees HIER online verder via Blendle.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt vanaf nu in de winkel en je krijgt er onze MTB-Special bovenop! Daarin vind je tests van mountainbikes en e-MTB's van Trek, Specialized, Canyon en Lapierre, tips om een MTB te kopen, de mooiste winteroutfits, een duurtest van de Shimano Deore XT 12-speed, techniektips van een endurorijder, fietstochten in Swaziland, Marokko en de Vlaamse Ardennen, de mooiste route in Noord-Antwerpen, hoe je jouw MTB-vering moet onderhouden en instellen, hoe je een beenlengteverschil moet opvangen , spatborden, en meer. In het gewone nummer lees je interviews met Toon Aerts, Tim Merlier, Annemarie Worst, Kim Van De Steene, Kenny De Ketele en Steve Bauer. Verder: het wielerjaar 2019 in beeld, wielrennen in Amerika, de hervorming van het baanwielrennen, een vooruitblik naar de Caps Urban Cross in Kortrijk ...