Heuglijk nieuws voor fietsfanaten die net naast een ticket voor de Marmotte grepen en die alsnog willen deelnemen. Hoewel het populairste fietsevent van Frankrijk al een hele tijd uitverkocht is, heeft de organisatie besloten om honderd extra starttickets vrij te geven. Snel zijn is de boodschap!

174 kilometer, 5.500 hoogtemeters en mythische cols zoals de Glandon (22 km à 5,5 %), de Télégraphe (11,5 km à 7,3 %), de Galibier (17,6 km à 7 %) en Alpe d'Huez (13 km à 8 %): de Marmotte - voluit LEPAPE Marmotte Granfondo Alpes - is een begrip in de wielerwereld. Elk jaar staat dit unieke fietsevent garant voor uren klimplezier, onvergetelijke ervaringen en een prachtige setting. Recreanten die zich voor één dag een echte renner willen wanen, kunnen hier niet ontbreken!

Hoewel het aantal inschrijvingen beperkt is tot 7.500 en de Marmotte dus al lang uitverkocht is, geeft de organisatie honderd personen de kans om zich in extremis aan te sluiten bij de bonte stoet wielerliefhebbers die op zondag 7 juli de strijd met zichzelf en de elementen zullen aangaan. Wil jij een van de gelukkigen zijn die alsnog aan de start van deze cyclo der cyclo's kan verschijnen? Schrijf je dan als de bliksem in via deze link!

Meer info over de Marmotte Granfondo Series vind je op http://www.marmottegranfondoseries.com/. Andere (koepels van) leuke fietsevents in Frankrijk zijn de Grand Trophée en de Tour du Mont Blanc.

detail