Al voor de derde keer organiseert SKS Germany een exclusief Tour de France-spel op Facebook. Bent u een vat vol wielerkennis? Beantwoord dan alle vragen van de enige echte Fred Rompelberg, voorspel de einduitslag en maak kans op een hoofdprijs en 21 etappeprijzen.

Niet alleen voor de betere renners in het Tourpeloton, maar ook voor u kan het een lucratieve Ronde van Frankrijk worden. Het SKS Tourspel belooft immers weer heel wat fraais voor levende wielerencyclopedieën en helderzienden. Wie de laureaten van de gele, de groene, de bolletjes- en de witte rui correct voorspelt, maakt kans op een Compit +-smartphonehouder, inclusief Powerbank, NFC-chip en smartphone-hoesje - dit alles ter waarde van 89,98 euro. Elke Tourdag kan je bovendien een handig fietsaccessoire winnen door op de Facebookpagina van SKS Germany een quizvraag te beantwoorden. De vragen zijn opgesteld door Fred Rompelberg, die tot voor kort het snelheidsrecord op twee wielen in zijn bezit had (268,831 kilometer per uur).

Deelnemen kan via https://www.facebook.com/sksgermanynl/.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het decembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat kan uitpakken met een exclusieve blik achter de revalidatie van Wout van Aert. Verder: Zdenek Stybar, Yara Kastelijn, Ruben Apers over Bjorg Lambrecht en de veiligheidsproblemen, Erik Dekker, talentdetectie bij Telenet Baloise Lions, bikefitting voor rugpatiënten, De Streekrenner in Noord-Limburg, verantwoord snoepen en energiedips vermijden, een test van drie gravelbikes …