Op zaterdag 17 augustus verwelkomt Trek Benelux opnieuw tal van wielerfanaten op de jaarlijkse Trek Fandag in Harderwijk - voorheen beter bekend als de Trek World-consumentendag. Voor de gelegenheid richt de Amerikaanse constructeur een pop-upshowroom van bijna 1.000 m² in, waar meer dan tweehonderd Trek-fietsen te bewonderen zijn.

De nieuwste racefietsen, (e-)mountainbikes, e-bikes en stadsfietsen: je kan ze op 17 augustus ontdekken en in heel wat gevallen ook testen op de Trek Fandag 2019 in Harderwijk. Bovendien zal Bontrager er tevens zijn nieuwe collectie wielerkleding en -accessoires presenteren. "De absolute blikvanger is de collectie Project One-fietsen: unieke Trek-fietsen in speciale uitvoeringen en de meest extravagante laksoorten die je je kan voorstellen", klinkt het bij de Amerikaanse constructeur. "Voorts zijn er specialisten van SRAM, Bosch en NuVinci aanwezig, die alle mogelijke vragen over de nieuwste ontwikkelingen kunnen beantwoorden, en kan je een praatje slaan met Trek-ambassadrice en columniste Marijn de Vries. Tot slot zal mountainbikeclinic.nl doorlopend tips geven om je skills te verbeteren."

Een bezoek aan de Trek Fandag is gratis. Omdat het aantal toegangskaarten beperkt is, kan je je vooraf aanmelden. In ruil voor je ticket krijg je op de dag zelf een gratis consumptie en leuke goodiebag. Place to be: Ceintuurbaan 2-20C, 3847 LG Harderwijk (tussen 10 en 15 uur). Gratis aanmelden kan hier.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het decembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat kan uitpakken met een exclusieve blik achter de revalidatie van Wout van Aert. Verder: Zdenek Stybar, Yara Kastelijn, Ruben Apers over Bjorg Lambrecht en de veiligheidsproblemen, Erik Dekker, talentdetectie bij Telenet Baloise Lions, bikefitting voor rugpatiënten, De Streekrenner in Noord-Limburg, verantwoord snoepen en energiedips vermijden, een test van drie gravelbikes …