Hoogwaardige carbon velgen, in samenwerking met gevestigde namen als Sapim en DT Swiss, uitvoerig getest en volledig in Nederland ontwikkeld, gespaakt en geassembleerd. Maak kennis met Fore, het nieuwe wielenmerk van de internationale wielergroothandel Tehava.

"Fore is gemaakt voor en door perfectionisten. Zij die op zoek zijn naar dat ene detail dat hun fiets nog stijver, aerodynamischer, lichter en stijlvoller kan maken. De wielen zijn ontwikkeld door een groep fanatieke wielrenners met een uitgebreide product- en ontwikkelingskennis", aldus Robert Vrancken, managing director van Tehava en Fore.


VIJF MODELLEN

Fore brengt vijf verschillende modellen op de markt. Er zijn drie modellen met schijfremmen beschikbaar: de Three, Four en Five, met 28, 38 en 48 millimetervelgen. Voor velgremmen zijn er de Four en Five, met 38 of 48 millimetervelgen. Alle wielen zijn geschikt voor draad- en vouwbanden en tubeless-ready. De velgen zijn volledig zwart gekleurd, net als de naven. Het Fore-logo is subtiel zichtbaar op de velgen.
 

UITGEBREID GETEST

De in Nederland ontwikkelde, ontworpen en handgespaakte wielen zijn de voorbije twee jaar uitgebreid getest door een testteam. Daaruit bleek dat ze wel degelijk een toegevoegde waarde bieden. Vrancken: "Kies je voor Fore, dan kies je voor ultieme performantie op allerlei niveaus. Met onze aerodynamische, stijve en lichte wielen (1.490 gram in het geval van de Three) verzekeren wij een sterke verbetering van de rijervaring en tillen we wielerprestaties naar een hoger niveau. Voor een richtprijs van 1.349 euro (voor alle modellen) krijg je een hoogwaardige wielset, afgewerkt met Sapim-spaken en DT Swiss-naven."

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het decembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat kan uitpakken met een exclusieve blik achter de revalidatie van Wout van Aert. Verder: Zdenek Stybar, Yara Kastelijn, Ruben Apers over Bjorg Lambrecht en de veiligheidsproblemen, Erik Dekker, talentdetectie bij Telenet Baloise Lions, bikefitting voor rugpatiënten, De Streekrenner in Noord-Limburg, verantwoord snoepen en energiedips vermijden, een test van drie gravelbikes …