Ter gelegenheid van Autoloze Zondag organiseert Brouwerij Lindemans een fietstour tussen Brussel en de brouwerij. Op de route ontdek je de art nouveau in de autovrije hoofdstad en de oase van rust in de magische Zennevallei. Fiets je mee met de Lindemans Lambic Tour 2019?

Voor het vierde jaar op rij nodigt Brouwerij Lindemans je uit om een dag lang je wagen thuis te laten en frisse buitenlucht te happen op je tweewieler. Neem deel aan de LINDEMANS LAMBIC TOUR op 22 september. Elk type fietser is welkom, of je nu een mountainbike, racefiets, tandem of e-bike hebt. Je krijgt niet alleen frisse lucht in je longen, je ontdekt ook de Brusselse art nouveau doorheen de leukste wijken van de hoofdstad.

Fiets de stad uit en doorkruis de Zennevallei, de vruchtbare bodem van de beroemde Lindemans Lambiek, de basis van alle Lindemans-bieren. Natuurlijk wacht er bij je aankomst een heerlijk Lindemans-biertje op jou om je dorst te lessen, volgens de regels van de kunst, uiteraard.

Van het hartje van Brussel naar de brouwerij in Vlezenbeek en/of van de brouwerij naar het hartje van Brussel: jij beslist waar je start! De twee routes (telkens 20 km) zijn verschillend zodat de meest gemotiveerde deelnemers twee keer zoveel plezier kunnen beleven, met een verfrissende pauze aan de Lindemans Beer Truck op het Koningsplein. En geen angst om te verdwalen: bij je registratie krijg je een volledig gedetailleerde kaart van de bewegwijzerde route.

Inschrijven is makkelijk, kost amper vijf euro en dat is inclusief je verzekering, een gratis consumptie + een handig cadeautje voor de vroege vogels! Bekijk het filmpje bovenaan dit artikel om alvast de sfeer op te snuiven.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!