Met de Hadron Xplore introduceert Isaac een stijlvolle aluminium gravelbike, die zich aandient als een ideale metgezel op uitdagende parcoursen. "Een licht frame en een stijve carbon vork maken hem competitief op elk terrein", klinkt het.

Onverharde zand- en gravelpaden, adembenemende landschappen, spectaculaire trails: ziedaar het succesrecept voor een (ont)spannend avontuur op de gravelbike. De Hadron Xplore biedt volgens Isaac de 'funfactor' die het plaatje compleet maakt. "Brede gravelbanden en krachtige schijfremmen garanderen je grip en controle over deze snelheidsduivel. Precies wat je nodig hebt wanneer je de bewoonde wereld achter je laat!"

De Hadron Xplore is steevast uitgerust met DT Swiss G1800-wielen en een Isaac Premium-zadel. Hij is verkrijgbaar in verschillende configuraties: met een Shimano GRX 600-groepset (2.199 euro), een Shimano GRX 800-groepset (2.599 euro), Shimano 105 (2.199 euro), Shimano Ultegra (2.599 euro), Shimano Ultegra Di2 (3.399 euro), SRAM Rival 1x11 (2.199 euro) en SRAM Force 1x11 (2.599 euro). De Glossy Pine Green-kleur geeft deze aluminium gravelvreter een stijlvolle uitstraling.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids met complete veldritkalender en vooruitblik van Paul Herygers bovenop! Blikvangers zijn Mathieu van der Poel, het trio Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout, de terugkerende Jolien Verschueren, Dylan Teuns, Laurens de Plus, Hennie Kuiper, Ilan Van Wilder,... Voorts gaan we achter de schermen bij Telenet Baloise Lions, zoeken we de crosskampioenen van de toekomst, zetten we een crossfiets van Trek en gravelbike van Canyon naast elkaar, vertellen we over onze tochten in Oostenrijk en Catalonië, gaan we trends spotten op Eurobike, zoeken we waarom de ene persoon meer calorie�n verbrandt dan een andere, en veel meer!