Met de Hadron Xplore introduceert Isaac een stijlvolle aluminium gravelbike, die zich aandient als een ideale metgezel op uitdagende parcoursen. "Een licht frame en een stijve carbon vork maken hem competitief op elk terrein", klinkt het.

Onverharde zand- en gravelpaden, adembenemende landschappen, spectaculaire trails: ziedaar het succesrecept voor een (ont)spannend avontuur op de gravelbike. De Hadron Xplore biedt volgens Isaac de 'funfactor' die het plaatje compleet maakt. "Brede gravelbanden en krachtige schijfremmen garanderen je grip en controle over deze snelheidsduivel. Precies wat je nodig hebt wanneer je de bewoonde wereld achter je laat!"

De Hadron Xplore is steevast uitgerust met DT Swiss G1800-wielen en een Isaac Premium-zadel. Hij is verkrijgbaar in verschillende configuraties: met een Shimano GRX 600-groepset (2.199 euro), een Shimano GRX 800-groepset (2.599 euro), Shimano 105 (2.199 euro), Shimano Ultegra (2.599 euro), Shimano Ultegra Di2 (3.399 euro), SRAM Rival 1x11 (2.199 euro) en SRAM Force 1x11 (2.599 euro). De Glossy Pine Green-kleur geeft deze aluminium gravelvreter een stijlvolle uitstraling.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!