Fietsen door een prachtig landschap vol bruggen, dijken, deltawerken, eilanden en polders en na afloop een heerlijke portie Zeeuwse mosselen verorberen: dat is het succesrecept van de Tacx Classic Zeeland, die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 12 oktober. Een ideale afsluiter van een mooi wielerseizoen!

De Tacx Classic Zeeland is een cyclo die heel wat landgenoten weet te charmeren. Terecht, want het attractieve parcours volgt grotendeels het traject van de Tacx Pro Classic. Start en finish liggen op Neeltje Jans, waar later die dag ook de profs arriveren. De deelnemers kunnen opteren voor een lus van 75 of 130 kilometer en kunnen de profwedstrijd nadien vanop de eerste rij bekijken. Zij het niet zonder eerst enkele heerlijke Zeeuwse mosselen tot zich te hebben genomen!

Meer info & inschrijven: www.tacxclassiczeeland.nl

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids met complete veldritkalender en vooruitblik van Paul Herygers bovenop! Blikvangers zijn Mathieu van der Poel, het trio Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout, de terugkerende Jolien Verschueren, Dylan Teuns, Laurens de Plus, Hennie Kuiper, Ilan Van Wilder,... Voorts gaan we achter de schermen bij Telenet Baloise Lions, zoeken we de crosskampioenen van de toekomst, zetten we een crossfiets van Trek en gravelbike van Canyon naast elkaar, vertellen we over onze tochten in Oostenrijk en Catalonië, gaan we trends spotten op Eurobike, zoeken we waarom de ene persoon meer calorie�n verbrandt dan een andere, en veel meer!