Dit weekend wordt in het Codagex Xperience Center in Dessel de Codagex Huisshow afgetrapt, waarbij bezoekers in primeur alle 2020-modellen uit het uitgebreide merkenportfolio kunnen bezichtigen. Tijdens het meerdaagse evenement vinden er bovendien verschillende fietsgerelateerde activiteiten plaats.

De Codagex Huisshow vindt plaats op 14 en 15 september (10-19u), 16 en 17 september (10-17u), 21 en 22 september (10-19u) en 23 en 24 september (10-17u). De merken die in de kijker staan zijn Airfom, Aktiv-8, Argon18, Bend36, Bicisupport, BKOOL, Campagnolo, CeramicSpeed, Challenge Tires, Colnago, DMT, Ednine, FSA, Garmin, MB-Wear, MET Helmets, Nalini, Namedsport, Notio Connect, Niner, NRC glasses, Prologo, Sapim NV, Sportsbalm, Spécialités TA, TIME, TRP, Vision, Vittoria en Win2.

De Codagex Huisshow gaat tevens gepaard met enkele leuke activiteiten. Zo is er morgen al de Omloop van de Zuiderkempen met start en finish aan het Codagex Xperience Center, waarbij de deelnemers 135 of 90 kilometer en tal van kasseistroken zullen overbruggen. Zondag 15 september is het tijd voor de derde editie van de Colnago Owners Day Benelux, inclusief de 'Owners Ride'. Op zaterdag 21 september staat de Niner 99.9 Gravel Ride op het programma, een uitdagende graveltocht van 99,9 kilometer in de grensregio tussen België en Nederland. Tot slot is er op zondag 22 september de Argon18-workshop over het besparen van watts en het winnen van snelheid.

Meer informatie over het Codagex Xperience Center, bovenstaande merken en de activiteiten is te vinden via www.codagex-xperience-center.com.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids met complete veldritkalender en vooruitblik van Paul Herygers bovenop! Blikvangers zijn Mathieu van der Poel, het trio Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout, de terugkerende Jolien Verschueren, Dylan Teuns, Laurens de Plus, Hennie Kuiper, Ilan Van Wilder,... Voorts gaan we achter de schermen bij Telenet Baloise Lions, zoeken we de crosskampioenen van de toekomst, zetten we een crossfiets van Trek en gravelbike van Canyon naast elkaar, vertellen we over onze tochten in Oostenrijk en Catalonië, gaan we trends spotten op Eurobike, zoeken we waarom de ene persoon meer calorie�n verbrandt dan een andere, en veel meer!