Dit weekend wordt in het Codagex Xperience Center in Dessel de Codagex Huisshow afgetrapt, waarbij bezoekers in primeur alle 2020-modellen uit het uitgebreide merkenportfolio kunnen bezichtigen. Tijdens het meerdaagse evenement vinden er bovendien verschillende fietsgerelateerde activiteiten plaats.

De Codagex Huisshow vindt plaats op 14 en 15 september (10-19u), 16 en 17 september (10-17u), 21 en 22 september (10-19u) en 23 en 24 september (10-17u). De merken die in de kijker staan zijn Airfom, Aktiv-8, Argon18, Bend36, Bicisupport, BKOOL, Campagnolo, CeramicSpeed, Challenge Tires, Colnago, DMT, Ednine, FSA, Garmin, MB-Wear, MET Helmets, Nalini, Namedsport, Notio Connect, Niner, NRC glasses, Prologo, Sapim NV, Sportsbalm, Spécialités TA, TIME, TRP, Vision, Vittoria en Win2.

De Codagex Huisshow gaat tevens gepaard met enkele leuke activiteiten. Zo is er morgen al de Omloop van de Zuiderkempen met start en finish aan het Codagex Xperience Center, waarbij de deelnemers 135 of 90 kilometer en tal van kasseistroken zullen overbruggen. Zondag 15 september is het tijd voor de derde editie van de Colnago Owners Day Benelux, inclusief de 'Owners Ride'. Op zaterdag 21 september staat de Niner 99.9 Gravel Ride op het programma, een uitdagende graveltocht van 99,9 kilometer in de grensregio tussen België en Nederland. Tot slot is er op zondag 22 september de Argon18-workshop over het besparen van watts en het winnen van snelheid.

Meer informatie over het Codagex Xperience Center, bovenstaande merken en de activiteiten is te vinden via www.codagex-xperience-center.com.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!