Wie een nieuw jaarabonnement neemt op cycling.be magazine leest niet alleen alles over het profpeloton én ontdekt al het nieuws voor de actieve wielerfanaat, maar krijgt er ook nog eens een prachtig cadeau ter waarde van het jaarabonnement bovenop. Deze maand is dat de iconische SKS Rennkompressor.

Neem je voor 3 oktober een jaarabonnement, dan kan je ofwel kiezen voor een korting, ofwel voor een cadeau ter waarde van het jaarabonnement. Dan ontvang je 11 reguliere nummers plus de Fietsgids voor 64 euro, met daar GRATIS bovenop de SKS Rennkompressor-fietspomp (t.w.v. 64,99 euro).

Al meer dan een halve eeuw bouwde de SKS Rennkompressor een ijzersterke reputatie op als een van de betrouwbaarste pompen. De Rennkompressor bezwijkt evenmin onder die druk, want hij kan tot 16 Bar blijven doorpompen. Gemaakt uit staal en hout en voorzien van de typisch oranje kleur herken je hem uit de duizend. Met deze vloerpomp van de Duitse specialist in fietspompen zit je voor decennia gebeiteld, want alle vervangstukken zijn vlot leverbaar.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!