David en Romy Gilis baten de bekende wielerzaak in Nieuwenrode met veel enthousiasme uit: "De modellen 2020 zijn al in de showroom aanwezig, met pareltjes van Specialized, Giant en Cube in het sportieve gamma."

"Moustache is dan weer iets nieuws bij de e-bikes. Die laatste categorie blijft maar populairder worden. Als je bijvoorbeeld de nieuwe e-mountainbikes van Cube ziet, dat is ongelooflijk. Maar neem zeker ook nog een kijkje bij onze stockmodellen van 2019 die aan mooie condities worden aangeboden."

Niet alles wat de deur uitgaat, is een kant-en-klaar-product: "De S-Works-modellen stellen we vaak custom samen, waarbij we de wielen, onderdelen en groep samen met de klant kiezen. Dat is altijd leuk om te doen."

De verbinding met de klant onderhouden ze op een unieke manier: "We vertrekken elke woensdagavond voor de Emrin Evening Rides, telkens met minstens 40 man. Zo had Ruben Van Gucht onlangs een oproep gedaan op social media en stond er 100 man voor onze deur. Dat was wel even zweten!"

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze vierde generatie bij Emrin, zo blijkt uit de plannen: "We zijn nu volop aan het uitkijken om hier iets nieuws neer te zetten of naar een nieuwe locatie te verhuizen, want uitbreiding is noodzakelijk om al het moois te kunnen blijven tonen."

Openingsuren:
Di-vr: 8:30-12u & 13-18:30u / Za: 9-17u /  Ma & zo gesloten
 
Fietsmerken:
Cube, Giant, Specialized
 
Cycles Emrin
Spenaardstraat 35
1880 Nieuwenrode
Tel: 015.71.18.34
cycles.emrin@telenet.be
www.cyclesemrin.be

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt vanaf nu in de winkel en je krijgt er onze MTB-Special bovenop! Daarin vind je tests van mountainbikes en e-MTB's van Trek, Specialized, Canyon en Lapierre, tips om een MTB te kopen, de mooiste winteroutfits, een duurtest van de Shimano Deore XT 12-speed, techniektips van een endurorijder, fietstochten in Swaziland, Marokko en de Vlaamse Ardennen, de mooiste route in Noord-Antwerpen, hoe je jouw MTB-vering moet onderhouden en instellen, hoe je een beenlengteverschil moet opvangen , spatborden, en meer. In het gewone nummer lees je interviews met Toon Aerts, Tim Merlier, Annemarie Worst, Kim Van De Steene, Kenny De Ketele en Steve Bauer. Verder: het wielerjaar 2019 in beeld, wielrennen in Amerika, de hervorming van het baanwielrennen, een vooruitblik naar de Caps Urban Cross in Kortrijk ...