Ook na en met borstkanker is een sportieve topuitdaging niet onmogelijk: onder dat motto verschijnt Think Pink volgend jaar met tientallen borstkankerpatiënten aan de start van de Ronde van Vlaanderen Cyclo en Liège-Bastogne-Liège Challenge.

Lotgenoten zullen deze wielerklassiekers op hun palmares schrijven na een maandenlang voorbereidingstraject onder de hoede van trainer Johan Museeuw. Twee wielerklassiekers in één seizoen: dankzij de optimale begeleiding geen onmogelijke uitdaging!

Fietsen behoort al meer dan 10 jaar tot het DNA van Think Pink. Dat bewijst de nationale borstkankercampagne met haar jaarlijkse meerdaagse fietsevenementen. "Intussen is Bike for Think Pink uitgegroeid tot de grootste fietsclub van het land met meer dan 750 leden", aldus voorzitter Heidi Vansevenant.

Uniek aan deelname aan de wielerklassiekers met Think Pink is niet alleen de warmte en vakkundige steun van peter Johan Museeuw, maar ook het uitgebreide voorbereidingstraject. Deelnemen is gratis als je 250 euro aan fondsen inzamelt voor wetenschappelijk onderzoek. "Think Pink zorgt voor je inschrijving, maar schenkt je ook een unieke wielertrui, stelt een compleet coachingsprogramma op, organiseert gevarieerde trainingen en coacht je uitgebreid. Zo verschijn je perfect voorbereid aan de start van de Ronde van Vlaanderen Cyclo/We Ride Flanders op 4 april 2020 en/of Liège-Bastogne-Liège Challenge op 25 april", besluit Heidi Vansevenant.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het juninummer ligt nu in de winkel en pakt niet alleen uit met een immer openhartige Oliver Naesen ('Afzien is een kunst op zich, die je beter beheerst naarmate de jaren vorderen'), maar ook met een lijvig Dossier Gravel, met daarin avonturier Laurens ten Dam, de gravelbandentest, de beste gravelbikes van het moment, en fietstests van de gloednieuwe Specialized Diverge, Van Nicholas Rowtag met Campa 12-speed, en de Isaac e-gravelbike. Verder: Wout Poels, Belgisch kampioene Jesse Vandenbulcke, de meest onverwachte Belgische kampioenen, Dagboek van een wielerbelofte, de nieuwe UCI-kalender, everesting, trainen voor e-races en om sneller te worden, superfoods, en veel meer!