Ook na en met borstkanker is een sportieve topuitdaging niet onmogelijk: onder dat motto verschijnt Think Pink volgend jaar met tientallen borstkankerpatiënten aan de start van de Ronde van Vlaanderen Cyclo en Liège-Bastogne-Liège Challenge.

Lotgenoten zullen deze wielerklassiekers op hun palmares schrijven na een maandenlang voorbereidingstraject onder de hoede van trainer Johan Museeuw. Twee wielerklassiekers in één seizoen: dankzij de optimale begeleiding geen onmogelijke uitdaging!

Fietsen behoort al meer dan 10 jaar tot het DNA van Think Pink. Dat bewijst de nationale borstkankercampagne met haar jaarlijkse meerdaagse fietsevenementen. "Intussen is Bike for Think Pink uitgegroeid tot de grootste fietsclub van het land met meer dan 750 leden", aldus voorzitter Heidi Vansevenant.

Uniek aan deelname aan de wielerklassiekers met Think Pink is niet alleen de warmte en vakkundige steun van peter Johan Museeuw, maar ook het uitgebreide voorbereidingstraject. Deelnemen is gratis als je 250 euro aan fondsen inzamelt voor wetenschappelijk onderzoek. "Think Pink zorgt voor je inschrijving, maar schenkt je ook een unieke wielertrui, stelt een compleet coachingsprogramma op, organiseert gevarieerde trainingen en coacht je uitgebreid. Zo verschijn je perfect voorbereid aan de start van de Ronde van Vlaanderen Cyclo/We Ride Flanders op 4 april 2020 en/of Liège-Bastogne-Liège Challenge op 25 april", besluit Heidi Vansevenant.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt vanaf nu in de winkel en je krijgt er onze MTB-Special bovenop! Daarin vind je tests van mountainbikes en e-MTB's van Trek, Specialized, Canyon en Lapierre, tips om een MTB te kopen, de mooiste winteroutfits, een duurtest van de Shimano Deore XT 12-speed, techniektips van een endurorijder, fietstochten in Swaziland, Marokko en de Vlaamse Ardennen, de mooiste route in Noord-Antwerpen, hoe je jouw MTB-vering moet onderhouden en instellen, hoe je een beenlengteverschil moet opvangen , spatborden, en meer. In het gewone nummer lees je interviews met Toon Aerts, Tim Merlier, Annemarie Worst, Kim Van De Steene, Kenny De Ketele en Steve Bauer. Verder: het wielerjaar 2019 in beeld, wielrennen in Amerika, de hervorming van het baanwielrennen, een vooruitblik naar de Caps Urban Cross in Kortrijk ...