Wie een nieuw jaarabonnement neemt op cycling.be magazine leest niet alleen alles over het profpeloton én ontdekt al het nieuws voor de actieve wielerfanaat, maar krijgt er ook nog eens een prachtig cadeau ter waarde van het jaarabonnement bovenop. Deze maand kan je kiezen tussen twee sportvoedingspakketten van Namedsport!

Neem je voor 30 oktober een jaarabonnement, dan kan je ofwel kiezen voor een korting, ofwel voor een cadeau ter waarde van het jaarabonnement. Dan ontvang je 11 reguliere nummers plus de Fietsgids voor 64 euro, met daar GRATIS bovenop een van de twee pakketten van Namedsport.

Namedsport is 's werelds snelst groeiende sportvoedingsmerk, onder meer omdat zij enkel gebruikmaken van grondstoffen van topkwaliteit, waardoor de producten door ieders lichaam perfect worden opgenomen zonder nare bijwerkingen. Door deze topkwaliteit te combineren met heerlijke smaken maken inmiddels verschillende wielerploegen gebruik van Namedsport (Trek-Segafredo, Astana, Bahrein Merida, UAE Team Emirates).

Overtuig jezelf met een van onderstaande pakketten en ervaar hoe jouw prestaties verbeteren.

Pakket 1 - Het totaalpakket om voor en tijdens het sporten te gebruiken (t.w.v. EUR 61,57):
2x Namedsport Hydrafit hypotonic dorstlesser (400 g, 10 liter)
1x Namedsport Isonam Lemon total energy dorstlesser (480 g, 9 liter)
2x Namedsport Energy shot
2x Namedsport Total energy bar
2x Namedsport Total energy boost gel
2x Namedsport Guarana
2x Namedsport Amino gel
2x Namedsport Carbo gel
2x Namedsport Sport gel

Pakket 2 - Het totaalpakket om tijdens en na het sporten te gebruiken (t.w.v. EUR 62,87):
2x Namedsport Hydrafit hypotonic dorstlesser (400 g, 10 liter)
1x Namedsport Star Whey chocolat (750 g, 30 dosissen)
1x Namedsport total energy recovery (40 g, één dosis)

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt vanaf nu in de winkel en je krijgt er onze MTB-Special bovenop! Daarin vind je tests van mountainbikes en e-MTB's van Trek, Specialized, Canyon en Lapierre, tips om een MTB te kopen, de mooiste winteroutfits, een duurtest van de Shimano Deore XT 12-speed, techniektips van een endurorijder, fietstochten in Swaziland, Marokko en de Vlaamse Ardennen, de mooiste route in Noord-Antwerpen, hoe je jouw MTB-vering moet onderhouden en instellen, hoe je een beenlengteverschil moet opvangen , spatborden, en meer. In het gewone nummer lees je interviews met Toon Aerts, Tim Merlier, Annemarie Worst, Kim Van De Steene, Kenny De Ketele en Steve Bauer. Verder: het wielerjaar 2019 in beeld, wielrennen in Amerika, de hervorming van het baanwielrennen, een vooruitblik naar de Caps Urban Cross in Kortrijk ...