Wie een nieuw jaarabonnement neemt op cycling.be magazine leest niet alleen alles over het profpeloton én ontdekt al het nieuws voor de actieve wielerfanaat, maar krijgt er ook nog eens een prachtig cadeau ter waarde van het jaarabonnement bovenop. Deze maand kan je kiezen tussen twee sportvoedingspakketten van Namedsport!

Neem je voor 30 oktober een jaarabonnement, dan kan je ofwel kiezen voor een korting, ofwel voor een cadeau ter waarde van het jaarabonnement. Dan ontvang je 11 reguliere nummers plus de Fietsgids voor 64 euro, met daar GRATIS bovenop een van de twee pakketten van Namedsport.

Namedsport is 's werelds snelst groeiende sportvoedingsmerk, onder meer omdat zij enkel gebruikmaken van grondstoffen van topkwaliteit, waardoor de producten door ieders lichaam perfect worden opgenomen zonder nare bijwerkingen. Door deze topkwaliteit te combineren met heerlijke smaken maken inmiddels verschillende wielerploegen gebruik van Namedsport (Trek-Segafredo, Astana, Bahrein Merida, UAE Team Emirates).

Overtuig jezelf met een van onderstaande pakketten en ervaar hoe jouw prestaties verbeteren.

Pakket 1 - Het totaalpakket om voor en tijdens het sporten te gebruiken (t.w.v. EUR 61,57):
2x Namedsport Hydrafit hypotonic dorstlesser (400 g, 10 liter)
1x Namedsport Isonam Lemon total energy dorstlesser (480 g, 9 liter)
2x Namedsport Energy shot
2x Namedsport Total energy bar
2x Namedsport Total energy boost gel
2x Namedsport Guarana
2x Namedsport Amino gel
2x Namedsport Carbo gel
2x Namedsport Sport gel

Pakket 2 - Het totaalpakket om tijdens en na het sporten te gebruiken (t.w.v. EUR 62,87):
2x Namedsport Hydrafit hypotonic dorstlesser (400 g, 10 liter)
1x Namedsport Star Whey chocolat (750 g, 30 dosissen)
1x Namedsport total energy recovery (40 g, één dosis)

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!