Enervit is vanaf 1 januari 2020 verkrijgbaar in de Benelux. Tehava is trots op het feit dat zij dit toonaangevende Italiaanse merk mag toevoegen aan haar sportieve merkenportfolio: "Enervit, dat haar ontwikkeling en productie volledig in eigen handen heeft, levert absolute topkwaliteit in de sportvoedingsmarkt."

"Het Italiaanse Enervit is al ruim 40 jaar een gevestigde naam op het gebied van sportvoeding", klinkt het bij Tehava. "Uniek is dat Enervit zelf ontwikkelt én produceert in haar eigen twee fabrieken in Italië. Daarnaast is het sportvoedingsmerk de sponsor van Ironman in Europa. Het spreekt voor zich dat Enervit dus superieur is in sportvoeding. Een merk als Enervit mag daarom niet ontbreken in één van de sportiefste (fiets)regio's van Europa."

Enervit zelf kijkt er met veel enthousiasme naar uit om de Benelux-markt te voorzien met haar sportvoeding. Ernesto Garcia Domingo, General Manager van Enervit geeft aan: "We gaan met veel enthousiasme aan de slag in de Benelux, een markt die zeer goed vertegenwoordigd is in de wielerhistorie en duursport in het algemeen. We zijn verheugd over het niveau van professionaliteit en passie dat we gevonden hebben in het Tehava-team. Dit sluit perfect aan bij de missie en visie van ons bedrijf. We kijken ernaar uit om onze ruim 40-jarige ervaring en ons zeer brede assortiment aan te bieden aan honderdduizenden (recreatieve) sporters in de Benelux-markt!"

"Het jarenlange succes van de sportvoeding van Enervit is het resultaat van de voortdurende aandacht voor de behoeften van sporters. De continue productontwikkeling, technische innovatie en jarenlange investeringen in onderzoek zijn de basis van het succes."

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!