Enervit is vanaf 1 januari 2020 verkrijgbaar in de Benelux. Tehava is trots op het feit dat zij dit toonaangevende Italiaanse merk mag toevoegen aan haar sportieve merkenportfolio: "Enervit, dat haar ontwikkeling en productie volledig in eigen handen heeft, levert absolute topkwaliteit in de sportvoedingsmarkt."

"Het Italiaanse Enervit is al ruim 40 jaar een gevestigde naam op het gebied van sportvoeding", klinkt het bij Tehava. "Uniek is dat Enervit zelf ontwikkelt én produceert in haar eigen twee fabrieken in Italië. Daarnaast is het sportvoedingsmerk de sponsor van Ironman in Europa. Het spreekt voor zich dat Enervit dus superieur is in sportvoeding. Een merk als Enervit mag daarom niet ontbreken in één van de sportiefste (fiets)regio's van Europa."

Enervit zelf kijkt er met veel enthousiasme naar uit om de Benelux-markt te voorzien met haar sportvoeding. Ernesto Garcia Domingo, General Manager van Enervit geeft aan: "We gaan met veel enthousiasme aan de slag in de Benelux, een markt die zeer goed vertegenwoordigd is in de wielerhistorie en duursport in het algemeen. We zijn verheugd over het niveau van professionaliteit en passie dat we gevonden hebben in het Tehava-team. Dit sluit perfect aan bij de missie en visie van ons bedrijf. We kijken ernaar uit om onze ruim 40-jarige ervaring en ons zeer brede assortiment aan te bieden aan honderdduizenden (recreatieve) sporters in de Benelux-markt!"

"Het jarenlange succes van de sportvoeding van Enervit is het resultaat van de voortdurende aandacht voor de behoeften van sporters. De continue productontwikkeling, technische innovatie en jarenlange investeringen in onderzoek zijn de basis van het succes."

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt vanaf nu in de winkel en je krijgt er onze MTB-Special bovenop! Daarin vind je tests van mountainbikes en e-MTB's van Trek, Specialized, Canyon en Lapierre, tips om een MTB te kopen, de mooiste winteroutfits, een duurtest van de Shimano Deore XT 12-speed, techniektips van een endurorijder, fietstochten in Swaziland, Marokko en de Vlaamse Ardennen, de mooiste route in Noord-Antwerpen, hoe je jouw MTB-vering moet onderhouden en instellen, hoe je een beenlengteverschil moet opvangen , spatborden, en meer. In het gewone nummer lees je interviews met Toon Aerts, Tim Merlier, Annemarie Worst, Kim Van De Steene, Kenny De Ketele en Steve Bauer. Verder: het wielerjaar 2019 in beeld, wielrennen in Amerika, de hervorming van het baanwielrennen, een vooruitblik naar de Caps Urban Cross in Kortrijk ...