"Recreatieve e-bikes zijn een hit, maar we hebben alles in de winkel van accessoires tot kledij", steekt Jelle Rogiers van wal. "We willen zo veelzijdig mogelijk zijn. Basso is bijvoorbeeld een leuk Italiaans koersmerk dat je niet in elke winkel ziet en Koga heeft dan weer heel wat nieuwigheden, zowel met als zonder ondersteuning."

Fietsen Rogiers is Campy C.O.D.E-dealer, wat inhoudt dat ze zo goed als elk onderdeeltje van Campagnolo in stock hebben. Daarnaast kan je er ook snel terecht voor allerlei nieuwigheden van Campagnolo. "Zo hebben we een testfiets staan die met de nieuwe Campagnolo 12 speed-groep is uitgerust. Verder hebben we nog vijf andere recreatieve e-bikes als testmodellen. Die mag je allemaal gratis komen uitproberen", luidt het.

"We bouwen vrij veel fietsen zelf op, handig voor mensen met een specifieke smaak. Zo hadden we onlangs een carbon Merida-hardtail mét verende voorvork onder de 8,5 kilo, volledig met SRAM AXS en exclusieve onderdelen."

Fietsen Rogiers schoot in 2007 uit de startblokken in Bilzen en zette in 2013 de stap naar een nieuw adres. Etienne Rogiers kan rekenen op zoon Jelle voor de voortzetting van het vakmanschap. Voor onderhoud, herstellingen en upgrades ben je aan het juiste adres.

Openingsuren:
Ma, wo, do, vr: 9-12u & 13-18u / Za: 9-12u & 13-16u /  Di & zo gesloten
 
Fietsmerken:
Ridley, Merckx, Basso, Merida, Koga
 
Fietsen Rogiers
Maastrichterstraat 21
3740 Bilzen
Tel: 089.25.22.94
info@fietsen-rogiers.be
www.fietsen-rogiers.be

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt vanaf nu in de winkel en je krijgt er onze MTB-Special bovenop! Daarin vind je tests van mountainbikes en e-MTB's van Trek, Specialized, Canyon en Lapierre, tips om een MTB te kopen, de mooiste winteroutfits, een duurtest van de Shimano Deore XT 12-speed, techniektips van een endurorijder, fietstochten in Swaziland, Marokko en de Vlaamse Ardennen, de mooiste route in Noord-Antwerpen, hoe je jouw MTB-vering moet onderhouden en instellen, hoe je een beenlengteverschil moet opvangen , spatborden, en meer. In het gewone nummer lees je interviews met Toon Aerts, Tim Merlier, Annemarie Worst, Kim Van De Steene, Kenny De Ketele en Steve Bauer. Verder: het wielerjaar 2019 in beeld, wielrennen in Amerika, de hervorming van het baanwielrennen, een vooruitblik naar de Caps Urban Cross in Kortrijk ...