"Recreatieve e-bikes zijn een hit, maar we hebben alles in de winkel van accessoires tot kledij", steekt Jelle Rogiers van wal. "We willen zo veelzijdig mogelijk zijn. Basso is bijvoorbeeld een leuk Italiaans koersmerk dat je niet in elke winkel ziet en Koga heeft dan weer heel wat nieuwigheden, zowel met als zonder ondersteuning."

Fietsen Rogiers is Campy C.O.D.E-dealer, wat inhoudt dat ze zo goed als elk onderdeeltje van Campagnolo in stock hebben. Daarnaast kan je er ook snel terecht voor allerlei nieuwigheden van Campagnolo. "Zo hebben we een testfiets staan die met de nieuwe Campagnolo 12 speed-groep is uitgerust. Verder hebben we nog vijf andere recreatieve e-bikes als testmodellen. Die mag je allemaal gratis komen uitproberen", luidt het.

"We bouwen vrij veel fietsen zelf op, handig voor mensen met een specifieke smaak. Zo hadden we onlangs een carbon Merida-hardtail mét verende voorvork onder de 8,5 kilo, volledig met SRAM AXS en exclusieve onderdelen."

Fietsen Rogiers schoot in 2007 uit de startblokken in Bilzen en zette in 2013 de stap naar een nieuw adres. Etienne Rogiers kan rekenen op zoon Jelle voor de voortzetting van het vakmanschap. Voor onderhoud, herstellingen en upgrades ben je aan het juiste adres.

Openingsuren:
Ma, wo, do, vr: 9-12u & 13-18u / Za: 9-12u & 13-16u /  Di & zo gesloten
 
Fietsmerken:
Ridley, Merckx, Basso, Merida, Koga
 
Fietsen Rogiers
Maastrichterstraat 21
3740 Bilzen
Tel: 089.25.22.94
info@fietsen-rogiers.be
www.fietsen-rogiers.be

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met Laurens Sweeck, Eli Iserbyt en Toon Aerts, Annemarie Worst, de karatetrap van Bart Wellens, het wielerseizoen op de weg in beeld, Dries De Bondt … De actieve wielerfanaat kan genieten van het ruime Dossier Mountainbike, met enkele gerichte tips voor een betere basistechniek, 3 hardtails van de nieuwe generatie (BMC Twostroke, Canyon Exceed en Specialized Chisel), Shimano's nieuwe e-MTB-aandrijving, de lichte Rotwild R.X375 met Shimano EP8-motor, en downhillen in Andorra. Verder: de beste winteroutfits, hoe je overtraining kan vermijden en verhelpen, waar de profs overwinteren, Bekende Velofiel Cath Luyten, en veel meer!