Geef jouw seizoenstart een extra boost door een bezoek aan Bike MOTION van 28 februari t/m 1 maart. Bekijk, voel en test racefietsen, (e)-mountainbikes, gravelbikes, crossers en allerlei accessoires. Maar er zijn ook lezingen en er worden reizen en toertochten gepresenteerd. Bestel hier je tickets met korting + Futurumshop-waardebon!

Op Bike MOTION 2020 vind je alle grote leveranciers. De nieuwste fietsen van o.a. Merida, Lapierre, BH, Sensa en Canyon. Onderdelen en accessoires van BBB, Sigma, Garmin, SKS, Wahoo en Tacx. Kleding van Sidi, Assos en Bioracer. En een uitgebreid assortiment sportvoeding en heel veel meer. Het bouwen van een fiets is een ware ambacht en op Bike MOTION kun je dit van dichtbij bekijken. De vaklieden gaan op de werkplaats echt aan het werk en vertellen je persoonlijk over hun kunsten.

Op Bike MOTION is er een uitdagende MTB indoor testtrack, e-powered by Bosch. Hier ervaar je op de grootste indoor testtrack het verschil tussen MTB?s en e-MTB?s, tussen veringen en tussen schakelsystemen. Je kan ook diverse racefietsen testen en voelen hoe een frame reageert op jouw rijgedrag. Ook kan je mechanische en elektronische groepen uitproberen en zelf ervaren hoe het is om vingervlug te schakelen.

Een ticket voor Bike MOTION geeft ook toegang tot E-bike Xperience, met merken als Specialized, Trek, Shimano, Koga, Giant, Stromer, Riese & Müller, Haibike, Cannondale, en tot de Fiets- en Wandelbeurs. Dat betekent dat er inderdaad drie fietsevents op hetzelfde moment zijn in Jaarbeurs Utrecht. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang onder begeleiding van een volwassene. Wie een ticket bestelt via de link hieronder, krijgt niet alleen een mooie korting, maar ook nog een FuturumShop-waardebon ter waarde van 20 euro!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het aprilnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat uiteraard de allesoverheersende crisis niet uit de weg. Mathieu van der Poel verlegt zijn focus naar de mountainbikedoelen, Flandriens Lampaert, Van Avermaet, Naesen, Teuns & Wellens staan op non-actief, kameraden Jasper Stuyven en Mads Pedersen over vriendschap in de koers, Fabian Cancellara over zijn Ronde van Vlaanderen 2010, de dames van Boels-Dolmans, wielerbelofte Ward Vanhoof dompelt ons onder in het koersgevoel, Elke Vanhoof op haar BMX naar Tokio ... De actieve wielerfanaat krijgt minstens evenveel relevante info: de grote raceschoenentest, de ultieme tips om indoor te trainen, review van de Scott Addict RC, mountainbiken in het verrassende Genk, de veiligheid van voedingssupplementen, fietsen in de Bourgogne, Do's & Don'ts over darmparasieten en sauna's, en veel meer!