Wie een nieuw jaarabonnement neemt op cycling.be magazine leest niet alleen alles over het profpeloton én ontdekt al het nieuws voor de actieve wielerfanaat, maar krijgt er ook nog eens een prachtig cadeau bovenop. Deze maand is dat een set fietslampen van Lezyne!

Neem je voor 27 februari een jaarabonnement, dan kan je ofwel kiezen voor een korting, ofwel voor een handig fietscadeau. Dan ontvang je 11 reguliere nummers plus de Fietsgids voor 64 euro, met daar GRATIS bovenop een set fietslampen van Lezyne ter waarde van 59,95 euro.

Tijdens de winter en lente kan je als fietser al eens door de duisternis verrast worden, maar ook overdag laat het gebruik van verlichting je zichtbaarheid en veiligheid op de fiets aanzienlijk toenemen. Het is dus geen overbodige luxe om zowel een voor- als achterlicht op zak te hebben. De Lezyne Micro Drive 500XL (EUR 44,95) en Femto Drive (EUR 14,95) zijn hiervoor een prima combinatie. Het is een lichte (150 gram) en compacte set, maar het voorlicht heeft bv. wel een krachtige lichtstraal van 500 lumen die uit de mooie en duurzame alu behuizing schijnt. Je kan hem zowel gebruiken om te zien als om gezien te worden. De handige rubberen bevestiging past zowel op klassieke, ronde sturen als op aerosturen. Het voorlicht is USB-oplaadbaar, het achterlicht werkt op batterijen.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het aprilnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat uiteraard de allesoverheersende crisis niet uit de weg. Mathieu van der Poel verlegt zijn focus naar de mountainbikedoelen, Flandriens Lampaert, Van Avermaet, Naesen, Teuns & Wellens staan op non-actief, kameraden Jasper Stuyven en Mads Pedersen over vriendschap in de koers, Fabian Cancellara over zijn Ronde van Vlaanderen 2010, de dames van Boels-Dolmans, wielerbelofte Ward Vanhoof dompelt ons onder in het koersgevoel, Elke Vanhoof op haar BMX naar Tokio ... De actieve wielerfanaat krijgt minstens evenveel relevante info: de grote raceschoenentest, de ultieme tips om indoor te trainen, review van de Scott Addict RC, mountainbiken in het verrassende Genk, de veiligheid van voedingssupplementen, fietsen in de Bourgogne, Do's & Don'ts over darmparasieten en sauna's, en veel meer!