Samen met je fietsvriend als een echte prof deelnemen aan de Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Ronde van Vlaanderen of Luik-Bastenaken-Luik Cyclo's én deze zomer ook nog eens de finale van een Touretappe fietsen? Dat kan met het Continental Cycling Team!

Net als de profs krijg je een stevig sportontbijt, worden je banden vervangen door het betrouwbare en snelle Continental-rubber, mag je de ploegtenue van het Continental Cycling Team aantrekken en krijg je een eigen volgwagen die jou en je fietskameraad tijdens je (uiteraard gratis) deelname aan Omloop Het Nieuwsblad Cyclo, Gent-Wevelgem Cyclo, Ronde van Vlaanderen Cyclo of Luik-Bastenaken-Luik Challenge ondersteunen. Bij je deelname kan je zelf kiezen welke toertocht jouw voorkeur wegdraagt.

Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je er nog een unieke Tourbeleving bovenop! Op donderdag 9 juli 2020 vindt de twaalfde (en bovendien ook langste) etappe van de Tour de France plaats. Het peloton vertrekt in Chauvigny en zal na 218 km aankomen in Sarran. Als  lid van het Continental Cycling Team zal je de laatste 40 kilometer van deze rit zelf kunnen fietsen op dezelfde dag als de profs. Uiteraard wordt je vervoer naar ginder in orde gebracht, krijg je twee overnachtingen inclusief ontbijt, en kan je deelnemen aan het Tour de France Inside Programme. Om de finale van deze etappe mee te rijden krijg je ter plaatse een fiets ter beschikking. Je ziet: aan alles is gedacht om jou in de watten te leggen.

Wil je kans maken op deze unieke prijs, schrijf je dan als de bliksem in via de link hieronder om kans te maken op je selectie!

Wil je nog een beter idee krijgen van wat deze wedstrijd inhoudt? Otto-Jan Ham legt het jou haarfijn uit in dit filmpje:

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het aprilnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat uiteraard de allesoverheersende crisis niet uit de weg. Mathieu van der Poel verlegt zijn focus naar de mountainbikedoelen, Flandriens Lampaert, Van Avermaet, Naesen, Teuns & Wellens staan op non-actief, kameraden Jasper Stuyven en Mads Pedersen over vriendschap in de koers, Fabian Cancellara over zijn Ronde van Vlaanderen 2010, de dames van Boels-Dolmans, wielerbelofte Ward Vanhoof dompelt ons onder in het koersgevoel, Elke Vanhoof op haar BMX naar Tokio ... De actieve wielerfanaat krijgt minstens evenveel relevante info: de grote raceschoenentest, de ultieme tips om indoor te trainen, review van de Scott Addict RC, mountainbiken in het verrassende Genk, de veiligheid van voedingssupplementen, fietsen in de Bourgogne, Do's & Don'ts over darmparasieten en sauna's, en veel meer!