Vanaf 1 maart is Kenny van Hummel coördinator voor het Shimano Service Center binnen Shimano Benelux. Koersliefhebbers kennen de ex-sprinter nog van zijn exploten in de Tour om binnen de tijdslimiet aan te komen.

Kenny is sinds 2015 werkzaam bij Shimano, hij is begonnen op de marketingafdeling, om vervolgens de verkoop van Milremo Custom-kleding op zich te nemen. Maar de link van Kenny met Shimano gaat nog verder terug, zo was hij van 2006 tot 2011 profwielrenner bij Skil-Shimano, de voorloper van het huidige Team Sunweb

Erik-Jan Brunninkreef, Manager Retail Services & Concepts is blij met de aanstelling van de voormalige topsprinter: "Kenny heeft zich binnen Shimano bewezen als een zeer betrokken en gemotiveerde collega. Dat hij door zijn sportcarrière bij velen een bekende is en daardoor een groot netwerk heeft opgebouwd, zien we als een grote plus. Het aantal winkels dat zich Shimano Service Center mag noemen is de afgelopen jaren gestaag gegroeid en het concept heeft onlangs een verdere professionaliseringsslag gemaakt. We verwachten dat Kenny het Shimano Service Center-label klaar kan maken voor de toekomst." 

Als Shimano Service Center-coördinator wordt Kenny de contactpersoon voor alle 145 Shimano Service Centers in de Benelux. In deze functie zal hij nauw samenwerken met de marketingafdeling van Shimano Benelux om zowel online, print als instore zichtbaarheid van het Shimano Service Center-label te genereren.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het aprilnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat uiteraard de allesoverheersende crisis niet uit de weg. Mathieu van der Poel verlegt zijn focus naar de mountainbikedoelen, Flandriens Lampaert, Van Avermaet, Naesen, Teuns & Wellens staan op non-actief, kameraden Jasper Stuyven en Mads Pedersen over vriendschap in de koers, Fabian Cancellara over zijn Ronde van Vlaanderen 2010, de dames van Boels-Dolmans, wielerbelofte Ward Vanhoof dompelt ons onder in het koersgevoel, Elke Vanhoof op haar BMX naar Tokio ... De actieve wielerfanaat krijgt minstens evenveel relevante info: de grote raceschoenentest, de ultieme tips om indoor te trainen, review van de Scott Addict RC, mountainbiken in het verrassende Genk, de veiligheid van voedingssupplementen, fietsen in de Bourgogne, Do's & Don'ts over darmparasieten en sauna's, en veel meer!