Het Zwitserse suplest eert landgenoot Fabian Cancellara met een erg gelimiteerde versie van de Edge+ Road Pro. Wie met de exclusieve en kwalitatieve schoen wil schitteren, moet niet te lang twijfelen, want de productie stopt bij 250 stuks.

De link tussen suplest en Fabian Cancellara, aka Spartacus, aka de Beer van Bern, is snel gelegd, want ook het schoenenmerk heeft zijn roots in het Zwitserse Bern. De gelimiteerde versie van de Edge+ Road Pro is dan ook een eerbetoon aan de lokale wielerheld.

De Edge+ Road Pro is een strakke schoen met efficiënte carbon zool, twee BOA IP1-draaisluitingen, een hoogwaardige inlegzool van Solestar en een Carbonshield-laag die over de tong van de schoen schuift om de druk goed te verdelen. Eén paar van de 250 exemplaren moet 379 euro kosten en wordt in België exclusief verkocht door Peloton Bike Store, dat tijdens de coronaperiode nog online kan verkopen.

om deze Limited Edition te onderscheiden van de gewone uitvoering zijn de initialen van Fabian Cancellara aangebracht op de bovenkant en zie je subtiele cijfers die de mijlpalen uit zijn carrière symboliseren, zoals de 146 podiumplaatsen, 4 wereldtitels tijdrijden ? Ook de kleuren hebben hun betekenis: zwart met olympisch gouden details.

In het aprilnummer van cycling.be magazine vind je de raceschoenentest, waarin we onder meer de gewone uitvoering van de Edge+ Road Pro testen!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!