Dankzij Keep Moving kan je toch deelnemen aan je favoriete cyclo. Je hebt nog tot en met donderdagavond om je virtuele challenge tot een goed einde te brengen.

Al wie wil kan nog tot en met donderdag alle afstanden van de E3 Cyclo - Johan Museeuw Classic fietsen.

De tijd niet meer om je doelstelling te halen? Geen probleem, vrijdagochtend lanceert Keep Moving opnieuw virtuele challenges van heel wat leuke events.
Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!