Hunker je net als vele andere wielerfanaten naar de Ronde van Vlaanderen en heb je een uurtje om naar het verslag van een 'best of' Ronde te luisteren? Dan kunnen we De Officieel Onwaarschijnlijke Ronde van Vlaanderen aanbevelen.

"Dit auditieve verhaal neemt je mee in een stukje ongeschreven en spannende wielergeschiedenis, alsof je in een echt live uitgezonden koersverslag zit", klinkt het bij Ronde-organisator Flanders Classics en Cycling in Flanders. "Het wordt ongetwijfeld de spannendste Ronde ooit, want dit is meer dan zomaar een koers. Bereid je voor op een verhaal met ongelofelijke plotwendingen en gastrollen van wielerhelden uit 100 jaar wielergeschiedenis als Eddy Merckx, Johan Museeuw, Tom Boonen, Briek Schotte, Bradley Wiggins, Fausto Coppi en de familie Van der Poel. Het is een wedstrijd waarin 100 jaar aan anekdotes en verhalen van de Ronde van Vlaanderen verwerkt zijn én waar mannen en vrouwen samen rijden. Ook Marianne Vos, Yvonne Reynders, Jeannie Longo en Annemiek van Vleuten fietsen mee."

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!