In deze tijden is een gezonde levensstijl meer dan ooit belangrijk. En daar wil Energy Lab jou bij helpen met START 2 GOFIT20: 4 exclusieve online sessies en een pakket vol mooie voordelen!

HANDVATEN VOOR EEN OPTIMALE FYSIEKE EN MENTALE CONDITIE

De voorbije weken weken kon je al meerdere Q&A sessies volgen met Paul Van Den Bosch. Meer dan 600 (!) mensen namen hieraan deel en vuurden een resem boeiende vragen af op de topcoach. In juni gaan ze bij Energy Lab nog een stapje verder: tijdens START 2 GOFIT20 leer je uitgebreid over de
verschillende facetten van een gezonde levensstijl.

In 4 exclusieve online sessies, geleid door 4 experts in hun vakgebied, wordt er dieper ingegaan op deze thema's:
* 3 juni: Op naar versie 2.0 van jezelf (Anneleen De Lille) 
* 10 juni: Mentaal Kapitaal (Elke Geraerts)
* 17 juni: Coronakilo's verliezen (Jolien Lewyllie)
* 24 juni: Slaap als motor van een gezonde levensstijl (Paul Van Den Bosch)

Deelnemen aan START 2 GOFIT20 kost 50 euro. In ruil krijg je, naast deze boeiende online sessies, ook een straf voordelenpakket met tal van sportieve kortingen en waardebonnen (bv. bij Runners' Lab, Garmin, Start 2 Run, Yoga Met Evy, Energy Lab-tests...). Een unieke kans!

Je kan je inschrijven via deze link. Dan ontvang je op 1 juni een e-mail met daarin het voordelenpakket en de links naar de sessies. Zo eenvoudig is het!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en daarin kunnen we eindelijk concreet vooruitblikken op koers! Dat doen we met Tiesj Benoot, Primoz Roglic, Tim Declercq, vader Wim en zoon Mauri Vansevenant, en Andy Schleck. Om te weten hoe renners de coronaperiode zijn doorgekomen, spraken we trainers van Lotto Soudal en Deceuninck - Quick-Step, en wie zelf iets geks wil doen, krijgt tips van Paul Van Den Bosch over ultracycling. Verder: 10 formidabele fietsroutes in België, een fietstest van de nieuwe Cannondale Scalpel, de beste upgrades voor je racefiets, fietsen in Overijssel, alles over 'intermittent fasting', waarom ook je kind een topfiets verdient en hoe je hem of haar kan leren fietsen, en veel meer!