Het julinummer brengt nieuwe perspectieven, want we kunnen met Tiesj Benoot, Primoz Roglic, Tim Declercq, Mauri Vansevenant en anderen eindelijk echt vooruitblikken op de koers. Verder: de beste upgrades, kinderfietsen, ultracycling, 10 toproutes in eigen land, en veel meer!

Het julinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en daarin kunnen we eindelijk concreet vooruitblikken op koers! Dat doen we met Tiesj Benoot ("De renners die het meeste plezier en de minste ergernis uit deze periode geput hebben, zullen in het resterende deel van het seizoen het best uit de verf komen"), Primoz Roglic ("Voor de Tour moet alles wijken"), Tim Declercq ("Ik voelde dat ik naar een absolute topvorm aan het evolueren was"), vader Wim en zoon Mauri Vansevenant, en Andy Schleck

Om te weten hoe renners de coronaperiode zijn doorgekomen, spraken we trainers van Lotto Soudal en Deceuninck - Quick-Step, en wie zelf iets geks wil doen, krijgt tips van Paul Van Den Bosch over ultracycling

Verder: 10 formidabele fietsroutes in België, een fietstest van de nieuwe Cannondale Scalpel, de beste upgrades voor je racefiets, fietsen in Overijssel, alles over 'intermittent fasting', waarom ook je kind een topfiets verdient en hoe je hem of haar kan leren fietsen, en veel meer!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en daarin kunnen we eindelijk concreet vooruitblikken op koers! Dat doen we met Tiesj Benoot, Primoz Roglic, Tim Declercq, vader Wim en zoon Mauri Vansevenant, en Andy Schleck. Om te weten hoe renners de coronaperiode zijn doorgekomen, spraken we trainers van Lotto Soudal en Deceuninck - Quick-Step, en wie zelf iets geks wil doen, krijgt tips van Paul Van Den Bosch over ultracycling. Verder: 10 formidabele fietsroutes in België, een fietstest van de nieuwe Cannondale Scalpel, de beste upgrades voor je racefiets, fietsen in Overijssel, alles over 'intermittent fasting', waarom ook je kind een topfiets verdient en hoe je hem of haar kan leren fietsen, en veel meer!