E-bikes zijn niet langer weg te denken uit ons straatbeeld. Ze zijn hip, nuttig en ecologisch verantwoord. Je hebt ze ook voor alle gebruiksdoelen: van recreatief tot sportief gebruik. Ontdek de wondere wereld van de elektrische fietsen in dé complete E-Bike Gids 2020 die nu in de Vlaamse perswinkel en boekhandel ligt.

Maar liefst 66 e-bikes zetten we in de kijker, van 'gewone' e-bike tot speedpedelec, met tests en overzichten. We serveren tips & tricks om je e-bike correct te gebruiken en te onderhouden, vergelijken de verschillende aandrijvingen, fietsen ook naar het werk en maken de stand van zaken op van de fietssnelwegen

Ook de sportieve e-bikers komen aan hun trekken met diverse testen van e-racefietsen en een e-mountainbikeverhaal in de Zwitserse bergen. Dat en nog veel meer lees je in de E-Bike Gids 2020. Te koop voor slechts 6,50 euro.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en daarin kunnen we eindelijk concreet vooruitblikken op koers! Dat doen we met Tiesj Benoot, Primoz Roglic, Tim Declercq, vader Wim en zoon Mauri Vansevenant, en Andy Schleck. Om te weten hoe renners de coronaperiode zijn doorgekomen, spraken we trainers van Lotto Soudal en Deceuninck - Quick-Step, en wie zelf iets geks wil doen, krijgt tips van Paul Van Den Bosch over ultracycling. Verder: 10 formidabele fietsroutes in België, een fietstest van de nieuwe Cannondale Scalpel, de beste upgrades voor je racefiets, fietsen in Overijssel, alles over 'intermittent fasting', waarom ook je kind een topfiets verdient en hoe je hem of haar kan leren fietsen, en veel meer!