Van 16 tot en met 20 september gaat cycling.be op fietsvakantie naar Oostenrijk... en jullie mogen mee de gezonde berglucht komen opsnuiven! Ex-prof Kevin Hulsmans is onze en jullie gids in het mooie Salzburgerland, waar de beklimming van de mythische Grossglockner een natte droom is voor elke wielertoerist.

De cycling.be Marmotta fietstrip gaat naar Mühlbach, om precies te zijn, onze vertrouwde stek in Oostenrijk. Onder begeleiding van gids Kevin Hulsmans en onze cycling.be-man staan er drie dagen lang uitdagende fietstochten op het programma. Coronaveilig, met een gelimiteerd aantal deelnemers.

Na elke rit kan je genieten van de luxe van het Marmotta Alpin Hotel. Een ideale mix van afzien, tips opsteken en ontspannen - en dat aan een wel erg interessante prijs! Ook niet-fietsers kunnen mee. Zij genieten gegarandeerd van de omgeving of nemen deel aan tal van alternatieve activiteiten.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Een Tourgids in augustus? In 2020 kan alles! Je vindt hem apart in de rekken ofwel bij het septembernummer, nu in de winkel en onze webshop! Jurgen Van den Broeck analyseert de ritten en favorieten, Tom Dumoulin rekent af met rotjaar 2019, Dylan Teuns vertelt alles over zijn zege op La Planche des Belles Filles, we blikken vooruit op de strijd tussen Ineos en Jumbo-Visma, gaan fietsen met Steff Cras, verkennen de koninginnenrit, verklappen de geheimen achter hoogtestages en nog veel meer! In het gewone septembernummer vind je Victor Campenaerts, Annemiek van Vleuten, een vooruitblik op het BK en de BinckBank Tour met Sep Vanmarcke en Jasper Stuyven, Bernard Hinault, belofte Ward Vanhoof die zich kon meten met de grote jongens in de eerste koers op Belgische bodem, fietstests van de Specialized Tarmac SL7 en BMC Teammachine, Heuvelland met de MTB, tips voor een perfecte traptechniek, en nog veel meer!