Met 736,94 km won THopa-Kineco dag 3 van de virtuele Zesdaagse. In de tussenstand na dag 3 staat 'Team Zwifters' aan de leiding met een kilometertotaal van 1600,97 km. De strijd ligt nog open, met nog 383 ploegen in koers.

Het totaal af te leggen kilometers stijgt iedere dag. Vandaag moet er minimaal 50 kilometer afgelegd worden.

De strijd gaat vandaag om een duo conditietest in Energy Lab, maar met het slotweekend in zicht zijn er misschien al meerdere teams die vooruitkijken naar de hoofdprijs. Een piste-initiatie met Kenny De Ketele! Beide prijzen zijn natuurlijk zeer verleidelijk. Niet teveel nadenken en blijven trappen, is de boodschap! De Zwifters onder ons kunnen nog steeds genieten van de sfeermuziek van de Zesdaagse. Ga naar www.virtueel.lottozesdaagse.be, draai de volumeknop aan en gaan met die banaan!

Bij Team Cycling.be is misschien wel de moeilijkste dag van de week aangebroken? Bij mij staat er enkel een krachtsessie bij de kine gepland. Houdt mijn compagnon ons vandaag in de wedstrijd? Of deze avond toch nog snel een panieksessie op Zwift? De update volgt morgen!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

De Fietsgids 2021 van cycling.be magazine ligt vanaf nu in de winkel en daarin ontdek je niet minder dan 55 racefietsen, gravelbikes en MTB's, waarvan we er ook nog een aantal hebben getest, zoals de illustere Specialized Aethos, de Tour-winnende Colnago V3Rs, de snelle Canyon Aeroad CFR, comfortabele Look 765 Optimum+, Trek Émonda SL 7, Prorace Randa DSQ ... Daarnaast presenteren we 7 formidabele fietsen om van te dromen, de opvallendste fietstrends voor 2021, de beste race-, gravel- en MTB-accessoires, de diepste geheimen van de Shimano GRX-gravelgroepen, een vergelijking tussen een trainings- en raceband, en tussen een aero- en een gravelwiel.