Zondag werd er een laatste keer gestreden om een duo inspanningstest bij Energy Lab én de hoofdprijs in de Virtuele Lotto Zesdaagse Vlaanderen - Gent, een piste initiatie met Kenny De Ketele. De deelnemers moesten nog een laatste keer hun benen insmeren, want er stond een minimum van 66 km op de planning.

Gisteren won Team Zwifters met een gigantisch aantal kilometers. 959,77 km! Het aantal kilometers wordt met de dag zotter. Ze namen meteen ook een goede optie op de eindwinst, maar op één dag kan er veel gebeuren.

Hopelijk hebben de Zwifters de weg gevonden naar www.virtueel.lottozesdaagse.be voor de sfeermuziek. Ook op de laatste dag kon je hier nog terecht om jezelf te motiveren. Een echte meerwaarde bij dit kwakkelweer.

Team cycling.be zal ergens in de middenmoot eindigen. Meedoen is belangrijker dan winnen, was ons motto deze week. Wij zijn alvast benieuwd wie er aan het langste eind trekt. De ontknoping gaat niet lang op zich laten wachten.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

De Fietsgids 2021 van cycling.be magazine ligt vanaf nu in de winkel en daarin ontdek je niet minder dan 55 racefietsen, gravelbikes en MTB's, waarvan we er ook nog een aantal hebben getest, zoals de illustere Specialized Aethos, de Tour-winnende Colnago V3Rs, de snelle Canyon Aeroad CFR, comfortabele Look 765 Optimum+, Trek Émonda SL 7, Prorace Randa DSQ ... Daarnaast presenteren we 7 formidabele fietsen om van te dromen, de opvallendste fietstrends voor 2021, de beste race-, gravel- en MTB-accessoires, de diepste geheimen van de Shimano GRX-gravelgroepen, een vergelijking tussen een trainings- en raceband, en tussen een aero- en een gravelwiel.