Na vele jaren in het peloton kondigde Telenet zijn vertrek aan bij de ploeg van Sven Nys. Dat werd gelukkig opgevangen door de extra ondersteuning van Trek. Het team gaat nu door het leven als Baloise Trek Lions

Toon Aerts en wereldbekerleidster Lucinda Brand waren de gelukkigen die in avant-première de nieuwe outfits én Trek Boone-crossfietsen mochten tonen op het parcours in Nys-thuisbasis Baal. Niet toevallig is daar op 1 januari al de eerstvolgende afspraak voor de Telenet Baloise Lions en de andere toppers in het veld. 

De GP Sven Nys is de volgende manche in de X²O Badkamers Trofee. Daar moeten de zwart-blauwe kleuren al een eerste keer schitteren.

Koop of abonneer je nu op cycling magazine

Hij ligt in de winkel: de nieuwe CYCLING! Ontdek het februari-/maartnummer en voel de polsslag van het wielerpeloton. Op de cover niemand minder dan Wout van Aert en Mathieu van der Poel en binnenin het ultieme dubbelportret mét eveneens een duel tussen hun Cervélo en Canyon. Verder: Het wielerjaar 2021 in 15 vragen, verkenning van Omloop Het Nieuwsblad met Bert De Backer, Lotte Kopecky, columnist Oliver Naesen, de fiets van Cavendish en veel meer!