Goed nieuws! Het aantal abonnementsformules op Cycling verruimt en zoals je in de afbeelding ziet, zijn de abocadeaus alvast de moeite. Maar ook het magazine zelf zal er vanaf de volgende editie he-le-maal anders gaan uitzien...

Je vertrouwde cycling.be magazine ondergaat een frisse facelift en dat betekent niet alleen een nieuw logo en een opgefriste layout, maar ook een beter uitgebalanceerde inhoud. We geven toe: we staan te popelen om jullie deze nieuwe stijl te tonen!

In de plaats van 11 nummers ligt het vernieuwde Cycling nu nog 6 keer in de winkelrekken of in je brievenbus, maar het magazine wordt wel uitgebreid met meer pagina's leesvoer over het peloton.

Wil je - volledig terecht - geen enkele uitgave aan jou laten voorbijgaan, dan kan je vanaf nu kiezen uit vier nieuwe abonnementsformules: voor 1, 2 of 3 jaar, met telkens een leuk cadeau, of een kennismakingsabonnement met drie nummers. We kunnen nu al verklappen dat je het jezelf niet zal beklagen.

Om onze huidige abonnees gerust te stellen, geven we graag nog even het (vanzelfsprekende) bericht mee dat de bestaande abonnementen gewoon doorlopen en dat je gewoon nog het aantal nummers ontvangt waarop je recht hebt. Er wordt daarvoor dus geteld op basis van het aantal nummers, niet op jaarbasis.

Koop of abonneer je nu op cycling magazine

Hij ligt in de winkel: de nieuwe CYCLING! Ontdek het februari-/maartnummer en voel de polsslag van het wielerpeloton. Op de cover niemand minder dan Wout van Aert en Mathieu van der Poel en binnenin het ultieme dubbelportret mét eveneens een duel tussen hun Cervélo en Canyon. Verder: Het wielerjaar 2021 in 15 vragen, verkenning van Omloop Het Nieuwsblad met Bert De Backer, Lotte Kopecky, columnist Oliver Naesen, de fiets van Cavendish en veel meer!