Voltooi 4 uur aan activiteit in 21 dagen en verdien een kortingscode van 20 euro (minimale bestelwaarde van 100 euro) op FuturumShop. Bovendien maak je, wanneer je je kortingscode claimt, automatisch kans op een Garmin Edge 1030 of een Garmin Forerunner 745.

Jij wilt 2021 toch ook goed beginnen? Of je nu met je vrienden 200km+ gaat rijden, 'Ride ons' op Zwift verzamelt, een persoonlijk record op je hardloopsegment loopt of nieuwe wegen gaat verkennen op je gravel- of mountainbike, jij traint door! Deel je rit op de sociale media met de hashtag #DOORTRAINEN en volg FuturumShop op Instagram. Zowel outdoor als indoor (virtuele) ritten, zoals Zwift, en hardloopactiviteiten tellen mee voor het aantal minuten. 

Je kan niet alleen je korting van 20 euro verzilveren op FuturumShop, maar je maakt door het gebruik van die kortingscode ook automatisch kans op een Garmin Edge 1030 of een Garmin Forerunner 745. Daarnaast maak je nóg eens kans op een van dezelfde Garmin-toestellen als je als winnaar uit de bus komt bij een van de volgende challenges:
- Langste fietsrit tijdens de Challenge-periode
- Meeste kilometers tijdens de Challenge-periode
- Meeste uren tijdens de Challenge-periode
- Leukste tag op social media met #DOORTRAINEN 

FUTURUMSHOP STRAVA GRAND SLAM

Dit is de eerste challenge van de FuturumShop Strava Grand Slam. Voltooi jij in 2021 alle zes Strava Challenges van FuturumShop? Dan spaar je maximaal 500 extra credits voor exclusieve cadeaus en producten in de FuturumShop-app (beschikbaar voor iOS en Android).

Koop of abonneer je nu op cycling magazine

Hij ligt in de winkel: de nieuwe CYCLING! Ontdek het februari-/maartnummer en voel de polsslag van het wielerpeloton. Op de cover niemand minder dan Wout van Aert en Mathieu van der Poel en binnenin het ultieme dubbelportret mét eveneens een duel tussen hun Cervélo en Canyon. Verder: Het wielerjaar 2021 in 15 vragen, verkenning van Omloop Het Nieuwsblad met Bert De Backer, Lotte Kopecky, columnist Oliver Naesen, de fiets van Cavendish en veel meer!