Sport.be

Algemeen

Belgische WorldTourploegen stellen nieuwe shirts voor

13.12.2019 | Gert-Jan Weyters

lapedalecc

Zowel Deceuninck-Quick.Step als Lotto Soudal hebben hun nieuwe shirts voor het wielerseizoen 2020 voorgesteld.

De nieuwe shirts van Deceunick-Quick.Step zijn opvallend witter dan de vorige jaren. De traditionele blauwe kleur blijft ook nog steeds aanwezig. Het team zal in 2020 ook met het logo van een wolf op de borst rijden, een verwijzing naar de bijnaam van het team, de 'Wolfpack'. Remco Evenepoel, die vorige week nog de Kristallen Fiets in ontvangst mocht nemen, was alvast enthousiast.

"Het is iets helemaal anders dan hetgeen het team de voorbije jaren droeg", begon de Europese kampioen tijdrijden op de teamwebsite. "Maar ik vind het echt mooi. Toen ik de truitjes voor het eerst zag, was ik al verkocht. De combinatie van wit en blauw is knap en ik ben er zeker van dat dit shirt zal opvallen in het peloton. De wolf op de borst vind ik ook fantastisch. Ik kan niet wachten om deze outfit bij mijn eerste race te dragen. Ik ben er ook zeker van dat de fans ervan zullen houden."

OOK LOTTO SOUDAL IN HET NIEUW

Na Deceuninck-Quick.Step heeft ook Lotto Soudal, de tweede Belgische WorldTourploeg, vrijdag zijn outfit voor het wielerseizoen 2020 voorgesteld. "Vrijdag de dertiende is onze geluksdag! We zijn trots ons nieuwe Lotto Soudalshirt voor 2020 voor te stellen", luidt het onderschrift bij een foto waarop Carl Fredrik Hagen en Julie Van de Velde de nieuwe outfit showen. Het shirt is net als dit jaar een combinatie van witte, rode en zwarte kleuren met hoofdsponsors Lotto en Soudal prominent op de voorzijde.Mis deze events niet

Meer