zondag 29.09.2019 20:00 #KVOANT
Einde
(0-1)
93'

EINDE
De wedstrijd zit erop! Antwerp en Oostende delen de punten: 1-1!

In
90'

Bijna nog de 1-2! Een karambole valt voor de voeten van Lamkel Zé, maar ook hij kan het leer niet perfect raken. Hij verlengt de bal net voorlangs.

88'

Ook Antwerp trekt nog eens naar de overkant. De poging van Lamkel Zé wordt afgeweken in hoekschop, maar ook die levert geen goal op.

86'

Oostende gaat op zoek naar de winnende treffer! Een strakke voorzet van Bataille kan net niet in doel worden verlengd door Sakala en Sylla. Het wordt toch wat warm voor het Antwerpse doel.

In
80'

Vandendriessche viseert de verste hoek. De bal wijkt af in hoekschop, maar deze levert niets op. Het thuispubliek gelooft er nog in!

In
78'

Opnieuw een doelpunt van Antwerp, maar alweer wordt de goal terecht afgekeurd! Rodrigues duwt Skulason eerst in de rug en kopt vervolgens de bal tegen de touwen. Hiervoor had Smet de VAR niet nodig.

In
72'

Intussen heeft Mirallas het veld verlaten. Hij werd vervangen door Rodrigues en dat is ook meteen de eerste vervanging uit de wedstrijd.

In
68'

Opnieuw een kans voor Sakala, die toch wel heel vaak in beeld komt vanavaond! Ditmaal redt Bolat met de voeten. Er hangt toch nog een doelpunt in de lucht!

64'

GEEN DOELPUNT
Na consultatie van de beelden, op aangeven van de VAR, wordt de goal afgekeurd. Zo blijft de stand toch 1-1!

62'

DOELPUNT
Oostende is nog aan het juichen, maar Antwerp scoort meteen terug tegen! Mirallas tikt een voorzet aan de eerste paal binnen. Voorafgaand was er nog een duwfout van Mbokani... Wim Smet gaat de VAR raadplegen!

Doelpunt
60'

DOELPUNT
En daar is dan toch de gelijkmaker! Bolat pakt eerst nog de kopbal van Sylla, in de herneming kan Sakala ditmaal wél makkelijk scoren: 1-1!

55'

Oostende is de betere ploeg, ook na de rust. Maar op het scorebord is er dat voorlopig nog niet aan te zien. De thuisploeg verdient een doelpunt, maar mist efficiëntie.

49'

Meteen het antwoord van Antwerp! Refaelov schildert een hoekschop op het hoofd van de inlopende Haroun, maar Dutoit laat zich niet ringeloren.

47'

Meteen een goede mogelijkheid voor de thuisploeg! Bataille legt slim achteruit op D'Haese, maar de jonkie trapt hoog over doel. Dat had toch wat beter gemogen...

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
We zijn er terug aan begonnen! Kan Oostende zich nog terug in de wedstrijd knokken?

45'

RUST
Meteen ook het laatste wapenfeit van de eerste helft. Antwerp gaat rusten met een 0-1 voorsprong, na een penaltydoelpunt van Mbokani.

45'

Nog één kans voor de rust! Sakala legt breed voor Canesin, die het met een puntertje probeert. Zijn poging is te centraal om Bolat te verschalken.

44'

Mirallas houdt drie Oostendse verdedigers aan de praat en zet dan gevaarlijk voor doel. Skúlason krijgt de bal wat ongelukkig tegen de hand, maar Wim Smet gaat er niet op in.

42'

Nu ook een reuzekans voor de bezoekers! Lamkel Zé stuurt Mirallas de diepte in. Die legt de bal naast de uitgekomen Dutoit... maar ook naast doel.

39'

Ondanks de voorsprong is het toch Oostende dat het best voor de dag komt. Antwerp komt niet echt in zijn spel, maar Oostende miste de kansen.

36'

Oostende laat de kansen liggen vanavond! Sylla krijgt een prima voorzet van Sakala, maar mikt van aan de kleine rechthoek toch nog naast. Wat een misser alweer van de thuisploeg!

32'

De Antwerp-fans zorgen voor de sfeer in de Versluys Arena. De Oostendse aanhang is bijzonder stil vanavond. Een thuisdoelpunt kan daar misschien verandering in brengen.

27'

Dé kans op de 1-1! Canesin zet een prima actie op en legt vervolgens ook slim achteruit op Sakala. Die heeft de hoek maar uit te kiezen, maar trapt onbegrijpelijk naast!

21'

Oostende probeert zich terug in de partij te knokken. Ditmaal is het D'Haese die zijn kans gaat, maar hij krult het leer over en naast de kooi van Bolat.

19'

Eindelijk ook eens een schot tussen de palen van de thuisploeg! Canesin brengt zichzelf in een schietpositie, Bolat kan het leer niet klemmen en moet een hoekschop toestaan.

18'

Bijna de 0-2! Mirallas ontsnapt, maar verslikt zich in zijn controle, waardoor Faes hem nog het scoren kan beletten. Hier zat meer in voor de bezoekers.

Doelpunt
15'

DOELPUNT
Mbokani laat de elfmeter niet liggen en trapt Antwerp naar de voorsprong: 0-1!

14'

STRAFSCHOP
Antwerp krijgt een strafschop na een fout van Sakala op Buta!

11'

Lamkel Zé heeft een goede beweging en voorzet in huis richting Mbokani, maar Milovic zit er gepast tussen. In de daaropvolgende fase komt Refaelov gevaarlijk naar binnen gesneden, maar hij kan nog net worden afgestopt alvorens hij kan aanleggen.

9'

Wanneer krijgen we eens iets te zien? Antwerp probeert het balbezit te veroveren, maar kan daar voorlopig nog geen dreiging uit halen.

5'

Beide ploegen houden het rustig in de openingsfase. Er sluipt redelijk wat balverlies in het spel, waardoor we nog geen doelkans te zien kregen.

1'

AFTRAP
KV Oostende en Antwerp mogen speeldag 9 afsluiten. Klimt het Stamnummer 1 nog wat hoger of worden ze verrast aan 't zeetje?

Wedstrijdstatistieken

KVO
ANT
46
Balbezit
54
2
Hoekschoppen
5
4
Schoten op doel
4
7
Schoten naast doel
7

Huidige vorm

KVO
ANT
x
+
x
+
x
x
+
+
x
x

Laatste 10 wedstrijden

KVO
ANT
6
Doelpunten
8
0
Tweede gele kaarten
2
14
Gele kaarten
14
1
Gewonnen wedstrijden
3
4
Verloren wedstrijden
2
0
Rode kaarten
0
12
Doelpunten tegen
6
0
Gelijke spelen
0
5
Wedstrijden
5

Head to Head

Gewonnen
1
Verloren
3

6

Gespeeld
Gelijk

2

Gewonnen
3
Verloren
1

Recente ontmoetingen

zaterdag 02.02.2019 18:00
KVO
0 - 2
ANT
vrijdag 09.11.2018 20:30
ANT
2 - 0
KVO
zaterdag 19.05.2018 20:00
KVO
3 - 1
ANT
maandag 02.04.2018 14:30
ANT
3 - 3
KVO
zaterdag 17.02.2018 18:00
ANT
0 - 0
KVO
zondag 27.08.2017 20:00
KVO
3 - 4
ANT