zaterdag 09.11.2019 20:00 #CERSTV
Einde
(1-0)
95'

EINDE
Lardot maakt een einde aan de wedstrijd. Cercle Brugge pakt zijn tweede zege van het seizoen met dank aan het late doelpunt van Saadi. Eindstand: 2-1.

94'

Taravel verstuurt een vrije trap richting de benedenhoek. Schmidt gaat goed plat en duwt de poging uit zijn doelvlak.

Gele kaart
90'

Er komen vijf minuten bij.

Doelpunt
89'

DOELPUNT
Saadi verlost de thuisploeg. De invaller staat amper één minuut op het veld, maar bij zijn eerste poging is het meteen raak. De spits knikt een voorzet van Biancone via de binnenkant van de paal raak.

88'

De supporters van Cercle Brugge zijn bijna de wanhoop nabij. Ditmaal belandt ook een schot van Somers niet tussen de palen. Op die manier wordt scoren natuurlijk erg moeilijk.

In
86'

Foster ontsnapt bij Garcia en neemt het doel nog eens onder vuur. Via de rug van Janssens gaat de bal nipt over de deklat.

In
84'

De doelpogingen van Cercle komen steevast van ver buiten het strafschopgebied. Ook Somers waagt zijn kans vanop ruime afstand, maar zijn schot gaat hoog over.

82'

Hazard ontbindt nog eens zijn duivels. De middenvelder zoekt de verste hoek, maar ziet zijn schot een dikke meter naast de kooi van Schmidt belanden.

81'

Beide ploegen gaan op zoek naar de winnende goal, maar echt gestroomlijnd voetbal hoort daar duidelijk niet bij. Taravel kopt een hoekschop over.

74'

Met het slotkwartier in zicht gaat Hazard op zoek naar Brugse glorie. Zijn afstandsschot is niet precies genoeg om Schmidt te verschalken.

In
In
68'

Gory zet Schmidt nog eens aan het werk. Het schot van de Fransman draait echter recht richting de doelman.

In
65'

STVV vindt opnieuw een vrij mannetje op hoekschop. Ditmaal eindigt de kopbal recht in de armen van Hubert.

63'

Suzuki ziet een zee aan ruimte voor Boli, maar zijn dieptepass is te ruim gemeten. Hubert speelt uitstekend mee en maakt het gevaar onschadelijk.

In
57'

Taravel redt de meubelen voor Cercle Brugge. Het schot van Sousa vliegt voorbij Hubert, maar Taravel staat zijn doelman bij vlak voor de doellijn.

55'

Meteen na de spelhervatting gaat Foster opnieuw met de bal aan de haal. Zijn schot gaat enkele meters naast.

55'

De VAR bevestigt het vermoeden van de lijnrechter. Het doelpunt gaat niet door.

53'

Gory schiet Cercle Brugge opnieuw op voorsprong, maar de lijnrechter had voorafgaand buitenspel van Foster gesignaleerd. De videoref gaat druk aan de slag met de buitenspellijn.

Doelpunt
49'

DOELPUNT
Boli dwingt een corner af en kopt de hoekschop vervolgens zelf binnen. De spits staat volledig vrij en knikt van dichtbij voorbij Huber: 1-1.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
Scheidsrechter Lardot fluit de tweede helft op gang.

45'

RUST
Het is tijd voor de rust. Cercle Brugge leidt bij de pauze met 1-0. Hoggas scoorde het enige doelpunt na een knappe vrije trap.

44'

Biancone schildert een voorzet op het hoofd van Taravel. De verdediger kan wel koppen, maar zijn poging komt van te ver om Schmidt in de problemen te brengen.

42'

Daar is STVV opnieuw. Een voorzet van Botaka vliegt over het hoofd van Suzuki tot bij Sousa. De Braziliaan is echter te verrast en knalt de voorzet over de goal.

40'

De Bruyn stuurt Boli in de rug van de verdediging. De spits duwt de bal een metertje naast het doel. Hier ontsnapt de thuisploeg.

38'

Foster wacht nog steeds op een doelpoging en besluit zichzelf een handje te helpen. Zijn verre afstandspoging eindigt ongevaarlijk in de armen van Schmidt.

37'

Gory voelt de arm van Asamoah en gaat liggen in het strafschopgebied. Lardot fluit geen penalty en krijgt gelijk van de videoref.

Doelpunt
34'

DOELPUNT
Hoggas schiet Cercle Brugge op voorsprong met een uitstekende vrije trap. De middenvelder krult de bal perfect over de muur tegen de touwen: 1-0.

Gele kaart
30'

STVV morst met de kansen. Een tegenaanval lijkt in eerste instantie volledig mis te gaan. Uiteindelijk probeert Suzuki toch nog binnen te duwen, maar zijn poging mist het kader.

29'

De bezoekers groeien in de wedstrijd. Colombatto haalt uit vanop de rand van de zestien. Zijn poging hobbelt enkele meters naast.

27'

Garcia schiet een vrije trap snel tot bij Boli. Bij Cercle Brugge staan ze nog niet op te letten, maar Boli legt de bal naast het doel.

23'

Janssens rukt hoog mee op, maar zijn schot wordt afgeblokt. Ook de poging van Suzuki strandt op het scheenbeen van Taravel.

21'

Garcia schat een voorzet verkeerd in, maar Foster reageert te verrast. De kopbal van de Zuid-Afrikaan levert dan ook geen gevaar op.

Gele kaart
18'

Na balverlies van Dekuyper moet Ueda aan de noodrem gaan hangen. Het levert de Japanner de eerste gele kaart van de match op.

15'

Na een kwartier breken de bezoekers een eerste keer goed uit. Via Sousa slepen de Limburgers er een hoekschop uit, maar die corner levert niets op.

11'

Bij STVV geraakt een corner niet goed weggewerkt. De bal valt voor de voet van Taravel, maar zijn volley gaat volledig de mist in.

7'

Hoggas scoort de openingsgoal, maar het feestje gaat niet door. De middenvelder gleed de bal immers met de hand binnen.

5'

De thuisploeg is bijzonder gretig aan de wedstrijd begonnen. STVV wordt meteen onder druk gezet, maar doelkansen heeft de hoge pressing nog niet opgeleverd.

1'

AFTRAP
Cercle Brugge zoekt naar een eerste zege onder het bewind van coach Storck. STVV jaagt op een derde overwinning op rij. We gaan van start!

Wedstrijdstatistieken

CER
STV
10
Hoekschoppen
7

Huidige vorm

CER
STV
x
+
+
+
x
+
x
x
x
x

Laatste 10 wedstrijden

CER
STV
3
Doelpunten
4
0
Tweede gele kaarten
1
19
Gele kaarten
16
1
Gewonnen wedstrijden
3
4
Verloren wedstrijden
2
0
Rode kaarten
0
14
Doelpunten tegen
9
0
Gelijke spelen
0
5
Wedstrijden
5

Head to Head

Gewonnen
0
Verloren
1

2

Gespeeld
Gelijk

1

Gewonnen
1
Verloren
0

Recente ontmoetingen

zaterdag 26.01.2019 20:00
CER
1 - 2
STV
zaterdag 28.07.2018 20:00
STV
0 - 0
CER