zaterdag 30.11.2019 20:00 #ZWAEUP
Einde
(1-0)
92'

EINDE
Zulte Waregem kan de nul houden en wint zo tegen Eupen. De Panda's hebben hun kansen gehad, maar ze scoorden niet. Zo wint Zulte Waregem met 1-0 van Eupen.

86'

De Wolf begint zich echt te onderscheiden. Nu heeft hij een mooie parade in petto op een vluchtschot van Bruno. De jonge keeper is goed bezig.

Gele kaart
In
81'

Geweldige redding van De Wolf. Govea speelt Larin vrij met een mooie lobpass. Larin staat één op één met De Wolf, maar de keeper laat zich niet passeren en sluit zijn benen net op tijd. Het blijft 1-0.

76'

De grootste kansen in de tweede helft zijn toch voor Eupen. Bautista krijgt de bal in het midden van de zestien meter. Hij kapt zich vrij en trapt maar net langs met zijn linker. Zulte Waregem is nog niet zeker van de overwinning.

Gele kaart
70'

Larin met een goede actie. Hij duikt goed de ruimte in en kan ook nog op doel trappen, maar zijn schot is te centraal. De Wolf kan de bal gewoon uit de lucht plukken.

In
64'

Milicevic is onzelfzuchtig en wil Bautista de goal aanbieden, maar hij had beter voor eigen succes gekozen. Dit was opnieuw een goede mogelijkheid voor de Panda's.

60'

Goede counter van Eupen. Bolingi loopt diep en ziet Brahimi alleen staan in het centrum. Brahimi krijgt de bal niet goed onder controle en de twee centrale verdedigers kunnen terugkeren. Hier kon Eupen meer uithalen.

58'

Seck staat helemaal alleen op het middenveld. Er staat niemand in zijn buurt en hij beslist om uit te halen, maar De Wolf kan de bal zonder problemen tegenhouden.

Gele kaart
53'

Eupen komt ook nog eens opzetten. Bautista is opnieuw de man die alles in gang zet. Hij geeft een goede voorzet en Bolingi kan alleenstaand koppen, maar hij mist.

In
47'

Meteen een vrije trap voor Zulte Waregem uitgelokt door Larin. De Fauw zet zich achter de bal en trapt hem laag in de verste hoek. Er is een goede redding nodig van de keeper van Eupen om de 1-0 op het bord te houden.

In
46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
Zulte Waregem mag de tweede helft beginnen. Opmerkelijk is dat Baudry na enkele minuten ook geblesseerd is geraakt. Hij blijft binnen.

45'

RUST
Zulte Waregem gaat de rust in met een 1-0 voorsprong na een mooi doelpunt van Bruno. Al moet de ploeg van Franky Dury de ervaren Deschacht missen.

45'

Invaller Baudry moet na zijn eerste duel ook meteen even bekomen. De verdediger komt hardnekkig in contact met het hoofd van Bautista.

45'

Deschacht zal het veld op een brancard moeten verlaten. De verdediger van Zulte Waregem kermt echt van de pijn. Baudry zal hem vervangen.

44'

Deschacht lijkt zich te hebben geblesseerd aan zijn pols in een luchtduel. Het lijkt zeer ernstig.

41'

Opeens gaat het snel bij Zulte Waregem door een goede cross naar Bjordal. De flankspeler trapt een voorzet-schot en de bal gaat naast.

38'

Nog eens een doelpoging van Zulte Waregem. Larin haalt de achterlijn ter hoogte van de kleine baklijn en haalt uit. De spits schiet te wild en de bal vliegt over.

32'

Marcq heeft al verschillende goede passes verstuurd, maar probeert het nu zelf eens. Zijn afstandsschot gaat ver langs.

30'

Mooie actie van Mensah op de linkerflank. Hij legt drie man in de luren en kan de bal nog bij Larin brengen, die inspeelt op Bjordal. De voorzet van hem wordt in corner geduwd.

28'

Bautista is de gevaarlijkste man bij Eupen. Nu kan hij weer afwerken op doel, maar Bossut kan de bal klemmen. Eupen krijgt geen grote kansen, maar de kansen die ze krijgt, komen meestal van de voet van Bautista.

Gele kaart
Doelpunt
23'

DOELPUNT
Wat een doelpunt van Bruno. Twee minuten geleden vocht hij nog met de bal, maar nu legt hij de bal fantastische in het doel van Eupen. Hij draait weg van de verdediging en krult de bal daarna in de verste hoek. Het is 1-0 voor Zulte-Waregem.

21'

Na een gevaarlijke fase van Eupen met Bautista en Milicevic kan Zulte reageren. Marcq stuurt Bruno diep, maar die vecht met de bal en de verdediging van Eupen kan terugkeren.

17'

Bjordal zit goed in de wedstrijd. Hij is zeer bedrijvig, maar zijn acties leiden nog geen doelpunt in.

12'

Bjordal ligt even op de grond. De speler van Zulte Waregem ziet even sterretjes nadat een bal recht in het gezicht kreeg.

8'

Bautitsta loopt goed diep en omspeelt Bossut. Hij tikt de bal echter iets te ver en kan daarna niet goed bij de bal. Zijn schot gaat ver over.

6'

Beide ploegen kijken nog even de kat uit de boom. Deschacht heeft momenteel het meeste balbezit.

1'

AFTRAP
Eupen trapt de wedstrijd op gang.

Wedstrijdstatistieken

ZWA
EUP
5
Hoekschoppen
4

Huidige vorm

ZWA
EUP
+
x
x
x
+
+
x
+
+
+

Laatste 10 wedstrijden

ZWA
EUP
7
Doelpunten
5
0
Tweede gele kaarten
0
16
Gele kaarten
14
3
Gewonnen wedstrijden
3
2
Verloren wedstrijden
2
0
Rode kaarten
0
5
Doelpunten tegen
4
0
Gelijke spelen
0
5
Wedstrijden
5

Head to Head

Gewonnen
6
Verloren
1

7

Gespeeld
Gelijk

0

Gewonnen
1
Verloren
6

Recente ontmoetingen

zaterdag 14.09.2019 20:00
EUP
1 - 1
ZWA
zaterdag 23.02.2019 18:00
EUP
2 - 3
ZWA
zaterdag 11.08.2018 20:00
ZWA
4 - 0
EUP
zaterdag 17.02.2018 20:00
ZWA
3 - 2
EUP
zaterdag 29.07.2017 20:00
EUP
0 - 5
ZWA
zondag 12.03.2017 14:30
EUP
1 - 3
ZWA
zaterdag 30.07.2016 20:00
ZWA
3 - 0
EUP