zondag 05.08.2018 20:00 #MOUBRU
Einde
(0-0)
Gele kaart
94'

EINDE
Het is afgelopen. Club Brugge wint met het kleinste verschil van Moeskroen. Cools maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. Wesley pakte al na elf minuten een rode kaart.

90'

Er komen vier minuten bij.

In
86'

Vossen kan de wedstrijd helemaal op slot doen. Hij steekt de bal over Werner richting de verste hoek, maar het leer gaat nipt naast.

85'

Bij Moeskroen komt het gevaar bijna uitsluitend van afstandsschoten. Van Durmen is ditmaal de man van het schot. Letica pakt goed.

In
84'

Vanaken lift de bal subtiel over de verdediging. Vormer komt bijna alleen voor Werner, maar de Nederlander mist zijn controle.

80'

Napoleone vuurt een afvallende bal meteen richting de verste kruising. Zijn schot zoeft een half metertje over het doel. Prima kans voor Moeskroen.

In
In
77'

Vanaken staat opnieuw aan het kanon. Ditmaal is zijn schot veel krachtiger, maar staat zijn vizier een metertje te hoog afgesteld.

74'

Vanaken zet Werner nog eens aan het werk. De middenvelder zoekt de verste hoek, maar Werner gaat goed plat en pakt eenvoudig.

71'

Bij Moeskroen lijkt er geen lijn in het aanvalsspel te zitten. Olinga trapt erg optimistisch richting doel, maar zijn laag schot hobbelt meters naast.

69'

Invaller Mbombo zorgt nog eens voor een schot tussen de palen namens Moeskroen. Zijn poging strandt centraal in de armen van Letica.

68'

Vormer vloekt tegen zichzelf. De kapitein van Club Brugge ziet zijn plaatsbal immers ver in de tribunes eindigen.

In
66'

Bij Moeskroen wisselt Defays van strijdplan. Hij haalt Mohamed naar de kant voor Mbombo.

63'

De thuisploeg vindt niet meteen een pasklaar antwoord na de tegengoal. Napoleone toont nog eens de onmacht met een zwak afstandsschot.

62'

Club Brugge blijft de betere ploeg. Vanaken wapent zijn schot, maar hij knalt enkele meters voorlangs.

56'

Amper één minuutje later staat Club bijna op een dubbele voorsprong. Vossen wordt in het straatje gestuurd, maar hij stuit op de benen van Werner.

Doelpunt
55'

DOELPUNT
Cools brengt Club Brugge op voorsprong. De rechtsachter dringt ver door tot in het strafschopgebied. Hij vindt niet meteen een afspeelpunt en dus schiet hij gewoon rechtdoor richting de korte hoek. Via de hand van Werner gaat de bal in doel.

54'

Pierrot legt de bal met de borst af tot bij Sambu. De spits kegelt de bal het stadion uit.

49'

Een hoge bal van Danjuma wordt nog bijna uit de lucht geplukt door Mitrovic. De verdediger had hier altijd voor een kopbal op doel moeten kiezen.

In
46'

Bij Club Brugge is Tomecak in de rust gewisseld. Cools maakt zijn opwachting op de rechterflank.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De bal rolt opnieuw op Le Canonnier.

45'

RUST
Het is tijd voor de rust. Beide ploegen gaan rusten zonder doelpunten. Club Brugge voetbalt wel al ruim 35 minuten met een man minder na rood voor Wesley.

42'

Tomecak vindt het hoofd van Vossen. De spits kopt meteen op doel, terwijl ook Vanaken vrij stond. Vossen excuseert zich, want zijn kopbal op doel was te zwak.

39'

Mohamed zet laag voor richting de tweede zone. Daar staat Olinga helemaal vrij. De spits knalt echter onbesuisd over.

34'

Moeskroen is opnieuw gevaarlijk op hoekschop. Pierrot krijgt zijn kopbal echter niet tussen de palen gemikt.

33'

Vormer zit niet bepaald goed in de wedstrijd. Hij speelt bijzonder riskant terug. Letica is net op tijd bij de pinken om verder onheil te voorkomen.

32'

Danjuma haalt een eerste keer de achterlijn. Hij legt achteruit tot bij Vossen. De spits heeft iets moois in gedachten met de hak, maar zijn poging levert niets op.

30'

De thuisploeg bokst een leuke aanval in elkaar met Sambu als eindstation. Zijn schot is echter te slap om Letica in de problemen te brengen.

28'

Vormer legt de bal klaar voor de inlopende Rits. De middenvelder plaatst de bal recht in de armen van Werner.

26'

Een afgeslagen voorzet valt voor de voet van Mohamed. De middenvelder neemt de bal meteen op de slof, maar zijn schot gaat ruimschoots naast.

24'

Het is tijd voor een drankpauze. Beide coaches kunnen ook meteen van de gelegenheid gebruik maken om hun ploeg bij te sturen.

Gele kaart
18'

Het draait voorlopig redelijk vierkant bij Club Brugge. Ook Moeskroen combineert nog niet bepaald vlot.

15'

14'

Sambu waagt zijn kans vanop ruime afstand. Zijn matig schot gaat ongevaarlijk naast.

13'

Club Brugge sprokkelt meteen wel zijn eerste kans. Vossen controleert een vrije trap en knalt richting de korte hoek. Werner brengt goed redding.

Rode kaart
11'

RODE KAART
Wesley houdt Katranis met zijn hele lichaam af. De spits deelt vervolgens een elleboogstoot uit. Na consultatie van de VAR wordt Wesley met rood van het veld gestuurd.

10'

Club Brugge stapelt het balverlies op. De landskampioen is niet echt scherp aan de wedstrijd begonnen.

8'

Vormer lijdt duur balverlies waardoor Moeskroen kan tegenprikken. Voorin lopen de combinaties echter mis.

4'

Moeskroen is bijzonder gretig aan de wedstrijd begonnen. De thuisploeg heeft intussen al drie hoekschoppen verzameld. De laatste corner belandt op het hoofd van Sambu. Hij knikt een metertje voorlangs.

1'

AFTRAP
Club Brugge brengt de wedstrijd op gang.

Wedstrijdstatistieken

MOU
BRU
6
Hoekschoppen
5

Huidige vorm

MOU
BRU
x
+
+
x
-
-
+
+
x
x

Laatste 10 wedstrijden

MOU
BRU
19
Doelpunten
19
1
Tweede gele kaarten
0
23
Gele kaarten
17
2
Gewonnen wedstrijden
7
6
Verloren wedstrijden
2
1
Rode kaarten
0
22
Doelpunten tegen
11
2
Gelijke spelen
1
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
2
Verloren
6

8

Gespeeld
Gelijk

0

Gewonnen
6
Verloren
2

Recente ontmoetingen