zaterdag 11.08.2018 20:00 #STVLOK
Einde
(0-0)
94'

EINDE
Einde van de partij. STVV en Lokeren delen de punten na een 1-1 gelijkspel. De bezoekers kwamen verrassend op voorsprong dankzij invaller Hupperts, maar STVV maakte zes minuten later gelijk met dank aan Turay.

90'

Er komen vier minuten bij. Intussen zoekt Bezus de bovenhoek. Zijn plaatsbal gaat een half metertje over de deklat.

88'

Er staan nog twee minuten op de klok in de reguliere tijd. STVV wil graag op en over Lokeren. De bezoekers houden voorlopig stand.

Gele kaart
Gele kaart
Doelpunt
84'

DOELPUNT
Turay scoort nu toch de gelijkmaker. De spits wordt losgelaten in het strafschopgebied. Hij kopt de bal vervolgens uitstekend overhoeks binnen: 1-1.

In
83'

Ditmaal waagt Turay zijn kans met het hoofd. De spits wint het duel van zijn eigen ploegmaat Teixeira, maar de kopbal is nadien wel makkelijk te pakken voor De Wolf.

In
82'

Turay vindt nu toch een opening om te schieten. De Wolf staat goed te keepen en duwt ook dit schot prima uit zijn doelvlak.

Gele kaart
81'

Bij Lokeren gaat de poort nu nog steviger op slot. Endo zoekt naar een gaatje om te schieten, maar de bezoekers hebben intussen een stevige muur gemetseld.

Doelpunt
78'

DOELPUNT
Tegen de gang van het spel in komt Lokeren op voorsprong. Hupperts ontglipt aan de buitenspelval. Hij trapt de bal vervolgens overhoeks voorbij Steppe: 0-1.

77'

STVV blijft veruit de gevaarlijkste ploeg. Bezus haalt de trekker nog eens over. De Wolf haalt opgelucht adem, want de bal botst slechts een metertje naast.

76'

Een vrije trap van Cevallos belandt in de buurt van drie STVV'ers. Uiteindelijk zet Turay zijn voet (half) tegen de bal. Zijn poging gaat naast.

Gele kaart
74'

Saroka klampt nogal enthousiast aan bij Teixeira. Iets te enthousiast volgens D'Hondt: geel.

71'

De daaropvolgende vrije trap is een prooi voor Bezus. Hij krult de bal echter ruim over het doel van De Wolf.

Gele kaart
70'

Marecek krijgt als tweede speler een gele kaart. De middenvelder kwam te stevig in bij Cevallos.

69'

Lokeren laat zich de laatste minuten toch meer opmerken in aanvallend opzicht. De bezoekers komen steeds meer in de buurt van Steppe, al is de doelman nog steeds werkloos.

64'

Tirpan zet prima voor richting De Ridder. De flankspits kan net niet goed bij de bal waardoor Steppe kan oprapen.

In
In
62'

Wissel aan beide kanten: Nazon ruimt plaats voor Turay. Bij Lokeren gaat Skulason naar de kant voor Hupperts.

60'

Bezus wordt onderuit gehaald, maar Nazon pikt de bal mee. De spits kraakt vervolgens zijn schot, De Wolf pakt eenvoudig.

59'

Lokeren komt er nog eens bescheiden uit via De Ridder. De middenvelder wil voorzetten, maar er staat niemand in het strafschopgebied bij de bezoekers. Zijn voorzet wijkt uiteindelijk af en belandt in de armen van Steppe.

57'

Bijna alle pogingen van STVV komen van de voet van Ceballos. De Spanjaard staat nog eens aan het kanon. Ditmaal gaat zijn trap een metertje naast.

54'

En nu wordt ook een vrije trap met enkele ingestudeerde looplijnen uitgevoerd. Het schot van Ceballos belandt recht in de armen van De Wolf. Op basis van creativiteit wint STVV alvast de wedstrijd.

In
52'

Bij Sint-Truiden hebben ze duidelijk enkele stilstaande fases ingestudeerd. Ditmaal wordt een hoekschop verrassend genomen, maar D'Hondt fluit het nummertje af voor een duwfout.

50'

Opnieuw vliegen twee spelers van Lokeren keihard tegen elkaar. De Wolf komt zijn doelgebied uitgelopen om in te grijpen, maar belandt met zijn vuist ook tegen het hoofd van Diaby. De verdediger moet duidelijk even bekomen.

50'

Intussen is Tirpan in de ploeg gekomen bij Lokeren. Filipovic ondervond te veel hinder van zijn botsing in de eerste helft en moet de strijd staken.

49'

Ceballos zorgt voor het eerste schot tussen de palen. De middenvelder mikt richting de korte hoek. De Wolf gaat goed plat en pakt in twee tijden.

47'

Het eerste schot van Nazon belooft niet veel goeds. De aanvaller zet opnieuw veel kracht achter zijn schot, maar de bal vliegt hoog de tribunes in.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft gaat van start. Zien we na de rust wel doelpunten?

45'

RUST
We gaan rusten zonder doelpunten. Sint-Truiden was de meest bedrijvige ploeg in deze eerste helft, maar de Limburgers hebben hun vizier nog niet goed afgesteld. Beide doelmannen zijn voorlopig nog niet op de proef gesteld.

45'

Nu schiet ook Nazon nog eens een losse flodder af. De aanvaller trapt vrij onbesuisd waardoor de bal ver naast het doel van De Wolf waait.

43'

Lokeren steekt nog eens de neus aan het venster. Cevallos schildert zijn voorzet op het hoofd van Saroka. De spits kopt de bal vanuit een moeilijke positie enkele meters naast.

38'

Terwijl Filipovic nog steeds aan de zijlijn staat voor verzorging, kan STVV bijna profiteren. Nazon ziet zijn schot echter opnieuw afgeblokt. De thuisploeg dreigt wel, maar uiteindelijk heeft De Wolf nog geen bal moeten pakken.

36'

Filipovic komt nogal onzacht in aanraking met zijn eigen doelman. De verdediger botst keihard tegen De Wolf aan en moet verzorging krijgen.

32'

Het vizier staat duidelijk nog niet op scherp bij STVV. Ditmaal mag Bezus aanleggen vanop de rand van het strafschopgebied. Hij mikt zijn schot toch ruim naast het kader.

29'

Op die corner kan Teixeira zijn hoofd tegen de bal plaatsen. De Wolf kan zijn kopbal echter laten begaan, want de verdediger knikte een tweetal meters naast.

28'

Ceballos staat nog eens aan het kanon voor STVV. De middenvelder knalt een aflegger van Boli in één keer op doel. Zijn schot wijkt nog af en belandt in hoekschop.

Gele kaart
26'

Skulason komt rijkelijk te laat bij Tomiyasu. De IJslander vliegt als eerste speler op de bon bij scheidsrechter D'Hondt.

23'

Op de corner van Lokeren scoort STVV bijna. Na balverlies prikt de thuisploeg snel tegen. Via verschillende stationnetjes komt de bal tot bij Ceballos, maar hij schiet in één tijd over.

22'

Diaby omspeelt knap zijn tegenstander. Zijn aflegger belandt tot bij Saroka, maar de spits trapt zonder overtuiging op doel. Hij sleept er uiteindelijk wel nog een corner uit.

19'

STVV voert een ingestudeerd nummertje op. Bezus wordt op die manier vrijgespeeld, maar De Wolf plukt zijn voorzet eenvoudig uit de lucht.

14'

De Ridder lift de bal tot bij de lopende Saroka. De spits wordt afgevlagd voor buitenspel, maar uit de herhaling bleek dit niet het geval.

11'

Boli schiet vanop erg ruime afstand. Zijn schot gaat hoog over, maar werd ook nog lichtjes gedevieerd. De hoekschop levert vervolgens niets op.

9'

Intussen heeft STVV het commando overgenomen. De thuisploeg is vooralsnog niet gevaarlijk kunnen worden.

4'

Lokeren is gretig aan de wedstrijd begonnen. Rechtsachter Diaby haalt voor de tweede keer de achterlijn, maar zijn voorzetten vinden voorlopig geen ploegmaats.

1'

AFTRAP
Scheidsrechter D'Hondt fluit de wedstrijd op gang.

Wedstrijdstatistieken

STV
LOK
65
Balbezit
35
7
Hoekschoppen
2
15
Inworpen
15
1
Reddingen
4
2
Buitenspel
3
7
Fouten
18
5
Schoten op doel
2
3
Doelman uittrappen
16
10
Schoten naast doel
2
21
Vrije trappen
9

Huidige vorm

STV
LOK
-
x
-
x
-
x
+
-
+
+

Laatste 10 wedstrijden

STV
LOK
16
Doelpunten
11
0
Tweede gele kaarten
0
15
Gele kaarten
12
4
Gewonnen wedstrijden
2
1
Verloren wedstrijden
8
1
Rode kaarten
0
13
Doelpunten tegen
21
5
Gelijke spelen
0
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
8
Verloren
14

28

Gespeeld
Gelijk

6

Gewonnen
14
Verloren
8

Recente ontmoetingen