vrijdag 02.11.2018 20:30 #KVOCHA
Einde
(1-0)
94'

EINDE
Het zit erop! Na een prangende slotfase klopt KV Oostende Charleroi met 2-1!

Doelpunt
90'

DOELPUNT
De goal valt zowaar nog aan de overkant! Vandendriessche brengt gepast voor, Capon heeft een prima hakje in huis richting Canesin en die trapt de winninggoal tegen de netten: 2-1! Wat een slotfase!

88'

Charleroi scoort nog, maar de goal wordt afgekeurd! Osimhen wacht net iets te lang, maar Faes zit er prima tussen. In de rebound werkt Benavente met het hoofd binnen. Daar leek een duwfout aan vooraf te gaan en dus wordt de goal afgekeurd.

In
Doelpunt
86'

DOELPUNT
Het zat er wat aan te komen en daar is ook de gelijkmaker! Henen komt goed naar binnen en knalt dan naar de korte hoek. Ondoa is geklopt en ziet het leer tegen de touwen vliegen. Wat kan er nog in de laatste minuten?

84'

Nog vijf minuten op de klok! Charleroi dringt nog aan met een slotoffensief, voor Oostende is het even standhouden.

In
In
80'

Perbet, opnieuw zeer matig vandaag, mag gaan rusten voor Niane. Mazzu heeft zo al zijn troeven uitgespeeld. Voor Verheyen ook meteen het sein om te gaan vervangen. Coopman wordt naar de kant gehaald en met Vanlerberghe komt er wat meer power en kopkracht in.

Gele kaart
78'

Oostende vergeet het af te maken! Opnieuw Zivkovic komt oog in oog te staan met Penneteau, maar het is de doelman die aan het langste eind trekt.

75'

Dan toch nog eens Oostende! Zivkovic wordt voor doel gezet, maar trapt naast. Hij werd trouwens ook nog terecht afgevlagd wegens buitenspel.

Gele kaart
In
71'

Ook Hendrickx wordt nu naar de kant gehaald door Mazzu. David Henen is zijn vervanger. Kan hij nog iets forceren in de laatste twintig minuten?

66'

En daar is Charleroi al opnieuw! Benavente zet ditmaal wél goed voor, Osimhen probeert het met een hakje, maar ziet zijn poging aan de verste paal naast gaan.

62'

Gholizadeh kapt zich vrij en viseert dan de verste hoek. Doelman Ondoa is bij de pinken en kan het leer nog uit zijn doel ranselen.

59'

Charleroi verdient nu toch wel een doelpunt. Dessoleil wint het luchtduel op een hoekschop, maar ziet zijn kopbal net naast gaan. Oostende moet even naar adem happen.

56'

Dé kans op de 1-1! Benavente wordt goed vrijgespeeld, waardoor er plots veel ruimte is voor Osimhen aan de tweede paal. Benavente gaat echter zijn eigen kans, en knalt in het zijnet, tot grote onvrede van Osimhen.

54'

Vrije trap voor Charleroi vanop een interessante plek! Ilaimaharitra schildert het leer echter over de kooi van Ondoa. Daar was toch wel beter mee te doen...

50'

Charleroi eist het balbezit op in de aanvangsfase van de tweede helft. Het loopt natuurlijk ook op een achterstand aan, dus het MOET wel wat doen. Kansen wisten de bezoekers vandaag echter nog niet al te veel te versieren.

In
46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
We zijn er terug aan begonnen! Felice Mazzu grijpt meteen in en haalt Martos naar de kant voor Gholizadeh. Kan hij dat tikkeltje extra brengen om Charleroi terug in de wedstrijd te brengen?

Gele kaart
45'

RUST
De eerste helft zit erop! Oostende mag met een 1-0 voorsprong de kleedkamer in!

43'

Charleroi probeert met lage voorzetten de spitsen in schietpositie te krijgen. Nu wordt Osimhen bediend, maar opnieuw is er een goede tackle van de thuisverdediging, waardoor de actie meteen ten einde wordt gebracht.

41'

Ilaimaharitra probeert met een subtiele pass Benavente voor doel te krijgen. Faes zag het gevaar echter net op tijd aankomen en kan erger voorkomen met een goede tackle.

Gele kaart
37'

Een staalharde vrije trap van Benavente treft de paal! In de rebound is Perbet alert om de gelijkmaker binnen te tikken, maar die wordt terecht afgekeurd voor buitenspel. Daar komen de troepen van Verheyen wel goed weg.

35'

We zijn zo'n tien minuten verwijderd van de rust. Charleroi probeert wel het initiatief te nemen, maar de creativiteit komt er niet echt uit bij de Carolo's. KV Oostende verdedigt voorlopig heel secuur en geeft weinig weg.

30'

Bij Charleroi is Osimhen de gevaarlijkste man. Hij glipt door Faes en Milovic door, maar moet dan vanuit een iets te scherpe hoek op doel besluiten. Hij treft het zijnet. Toch meteen een gepast antwoord van de Zebra's.

Doelpunt
26'

DOELPUNT
En daar is de voorsprong voor KV Oostende, na een knappe aanval! Coopman stuurt met een prima bal Capon de diepte in. Die heeft een geweldige voorzet in huis, waardoor Zivkovic de 1-0 nog maar heeft binnen te leggen.

23'

Het spel ligt even stil. Nkaka heeft zich bezeerd na een op het eerste zicht onschuldig duel met Perbet. Hij lijkt wel verder te kunnen.

19'

Een prima lange bal van Hendrickx zet Osimhen opnieuw op weg naar doel. De Bock was even aan het slapen, maar Tomasevic grijpt, gelukkig voor KVO, gepast in.

14'

Perbet tikt een hoge bal door richting Osimhen. Die staat in een goede positie, maar de aanvaller verslikt zich in de controle, waardoor Ondoa kan ingrijpen.

11'

De openingsfase is niet al te boeiend. Oostende kwam even dreigen, maar het balbezit gaat gelijk op. Op grote doelkansen is het nog wat wachten geblazen.

6'

Zivkovic zet zich eens door en wurmt zich zo voorbij enkele Charleroi-verdedigers. Willems kan hem nog net afstoppen alvorens hij kan schieten. Daarop krijgt Oostende twee hoekschoppen op rij die even voor gevaar kunnen zorgen, maar Charleroi komt er met de schrik van af.

3'

De eerste doelpoging komt van de bezoekers. Benavente neemt de bal op de slof, maar ziet zijn schot afzwaaien.

1'

AFTRAP
Oostende en Charleroi zijn er aan begonnen en zo is ook speeldag 14 op gang getrapt. Kan de Kustploeg eindelijk nog eens winnen, of vindt Charleroi terug wat aansluiting met de topclubs?

0'

SELECTIE CHARLEROI
Penneteau, Willems, Dessoleil, Martos, Nurio, Ilaimaharitra, Benavente, Hendrickx, Marinos, Perbet, Osimhen, Riou, Busi, Dervite, Zajkov, Rodes, Niane, Gholizadeh, Bruno, Grange, Henen. Geblesseerd: Diandy, Angella.

0'

SELECTIE KV OOSTENDE
Ondoa, Milovic, Faes, Tomasevic, Capon, Vanlerberghe, Vandendriessche, De Bock, Canesin, Guri, Coopman, Dutoit, Lombaerts, Bataille, Zivkovic, Sakala, Boonen, Banda. Geblesseerd: Jonckheere, Ndenbe, Bjelica, D'haese, Marquet.

Wedstrijdstatistieken

KVO
CHA
44
Balbezit
56
3
Hoekschoppen
6
18
Inworpen
21
1
Reddingen
1
2
Buitenspel
6
16
Fouten
12
3
Schoten op doel
2
12
Doelman uittrappen
4
3
Schoten naast doel
10
18
Vrije trappen
18

Huidige vorm

KVO
CHA
x
+
-
x
x
+
-
x
x
+

Laatste 10 wedstrijden

KVO
CHA
12
Doelpunten
22
1
Tweede gele kaarten
0
10
Gele kaarten
16
3
Gewonnen wedstrijden
8
4
Verloren wedstrijden
1
1
Rode kaarten
1
15
Doelpunten tegen
6
3
Gelijke spelen
1
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
7
Verloren
6

16

Gespeeld
Gelijk

3

Gewonnen
6
Verloren
7

Recente ontmoetingen